De ce româncele nu știu să îmbătrânească frumos?

Paulina Porizkova este o actriță, fotomodel și scriitoare americană, despre care fanii spun că nu are vârstă. Paulina are 56 de ani, dar arată mai bine decât orice fetișcană. De la ea ai ce învăța. La urma urmei, de ce mai avem nevoie de vedete dacă nu pentru inspirație? Prin urmare, astăzi îți propunem să-ți iei doza de inspirație de la cea mai simpatică bloggeriță 50+, care a explicat de ce alte femei nu știu să îmbătrânească frumos.

Copilăria

Paulina s-a născut în Cehoslovacia în anul 1965. Trei ani mai târziu, după invazia și ocuparea Cehoslovaciei de către forțele armate ale blocului comunist, părinții ei au emigrat în Suedia, iar Paulina a rămas în grija bunicii. Familia s-a reunit abia peste 10 ani, când fetița s-a mutat pe Peninsula Scandinavă.

Dar bucuria nu a durat mult. În scurt timp părinții Paulinei au divorțat, iar mama a fost nevoită să crească singură doi copii, fără studii și fără un loc de muncă decent.

Începutul carierei

Așa cum se întâmplă de multe ori cu vedetele, Paulina a devenit renumită datorită întâmplării. Întâmplarea a făcut ca o prietenă pasionată de fotografie să includă câteva poze cu Paulina în portofoliul pe care l-a trimis la o agenție de modeling, unde dorea să lucreze fotografă.

În acest fel, fotografia Paulinei Porizkova, care abia împlinise 15 ani, a ajuns pe masa directorului unei agenții de modeling din Paris. Munca fotografei nu a fost apreciată, în schimb oamenii modei au atras atenția la aspectul Paulinei și deja peste 2 luni adolescenta apărea pe coperta diferitor reviste de modă.

Debutul la Hollywood

La vârsta de 18 ani, Paulina Porizkova era deja un fotomodel consacrat, care se bucura de recunoaștere unanimă și apărea pe copertele celor mai populare reviste de modă, precum Mademoiselle, Vogue și Playboy.

După nașterea primului copil, americanca se lasă de modeling și se lansează ca actriță de cinema. Se lansează cu stângul. Primele filme trec neobservate, iar filmul “Her alibi” îi aduce o nominalizare la Zmeura de aur, pentru cea mai proastă actriță într-un rol principal.

A urmat filmul Arizona Dream, regizat de Emir Kusturica, cu Johnny Depp în rol principal și alte proiecte care au trecut, mai mult sau mai puțin, neobservate. Deși de-a lungul carierei sale nu a avut niciun rol cu adevărat semnificativ, Paulina Porizkova rămâne o figură recunoscută și apreciată atât în SUA, cât și peste hotarele ei.

Prezentul

În prezent, Paulina scrie cărți, participă la show-uri televizate și gestionează un blog. Ea are 56 de ani, însă, așa cum se cuvine unui fotomodel, arată mai tânără cu 8-10 ani. Paulina este convinsă că fiecare femeie este în stare să îmbătrânească frumos, dar majoritatea femeilor aleg calea ușoară – mod sedentar de viață, alimentație nesănătoasă, stil necorespunzător, resemenarea în fața vârstei.

Actrița recunoaște că nu a dus o viață ușoară și acest rezultat nu ar fi fost posibil fără un stil de viață corespunzător. Cu toții știm că trebuie să facem mișcare și să ne alimentăm corect, dar câți dintre noi respectă aceste principii? Actrița le respectă, iar corpul îi mulțumește din plin.

La pagina ei de Instagram sunt abonate peste 650 de mii de persoane, iar de ceva timp, pagina este în creștere, pentru că Paulina se numără printre acele vedete care nu se sfiesc să apară nemachiate pe Instagram. Iar astăzi e la modă naturalețea.

Citește și: Au ales naturalețea: 10 vedete care arată superb fără machiaj!