De ce fug bărbații de tine? 8 semne care dau de gol o femeie neîngrijită!

Frumusețea este relativă și depinde de percepția fiecăruia dintre noi. Dar aspectul îngrijit este o chestiune de principiu. Nu poți să fii frumoasă atât timp cât ești neîngrijită. Și invers. Poți să fii mai puțin frumoasă, dar dacă ești îngrijită, vei fi pe placul tuturor. Iată 8 detalii care dau de gol o femeie neîngrijită.

1. Degetele ies din sandale

Alege pantofii după mărime. Varianta cu “se vede doar un deget” nu e pentru femei elegante. Linia degetelor trebuie să se suprapună perfect cu linia pantofilor. Chiar și un deget mai lung este un ton rău. Ca să nu dai greș, talpa pantofilor trebuie să fie cu 2 mm mai lungă decât piciorul tău.

2. Tenul gras

Pielea uleioasă nu a înfrumusețat pe nimeni până acum. Printre factorii care determină îngrășarea tenului se numără moștenirea genetică, dezechilibrele hormonale, temperaturile ridicate și stresul. Dar cel mai des este vorba de igienă. Mai bine zis, de absența ei.

3. Se văd bretelele de la sutien

O femeie elegantă se asigură din start și verifică în fața oglinzii orice detaliu care o poate da de gol. Italienii glumesc că femeia care știe să ascundă prezența lenjeriei de ochii curioși, poate să ascundă și amantul de soț.

4. Mâinile uscate

Bărbații nu mai sărută mâna unei doamne precum o făceau înainte, dar asta nu înseamnă că trebuie să le neglijezi. Mâinile trebuie să fie întotdeauna îngrijite. Din cele mai vechi timpuri mâinile moi și catifelate erau asociate cu senzualitatea și delicatețea feminină. Iar cele uscate erau considerate respingătoare. Și dacă înainte femeile munceau mult în câmp și n-aveau cum să aibă mâini îngrijite – pentru femeia modernă nu există justificări.

5. Părul pe picioare

Deși unii bărbați spun că nu le pasă dacă ai fire de păr pe picioare sau nu, rămâi vigilentă! Acest lucru nu îți adaugă feminitate. Părul pe picioare este asociat cu masculinitatea și vorbește despre o femeie care nu are grijă de corpul ei. În special firele negre, care ies în evidență.

6. Buzele crăpate

Buzele sunt foarte delicate și sensibile la acțiunea factorilor externi. Acestea au de suferit atât iarna, din cauza gerului și a vântului, cât și vara, din cauza aerului uscat. Iar pe deasupra, uneori le mai și mușcăm când suntem îngândurate sau hiper emoționate. Prin urmare, scapă de obiceiurile dăunătoare, indiferent dacă e vorba de mușcatul buzelor sau de fumat și oferă-le buzelor tale grija pe care o merită.

7. Prea mult parfum

Regula de aur atunci când te dai cu parfum: folosește-l cu măsură! Dacă spre seară încă îi mai simți aroma, să știi că cei din jur s-au „sufocat” demult. Japonezii au și un termen distinct pentru oamenii care se parfumează prea tare – «sume-hara», ce în engleză ar înseamna «smell harassment», adică hărțuire prin miros.

8. Machiajul care curge

Un make-up bun îți oferă mai multă încredere în propria persoană și te ajută să te simți frumoasă. Dar numai un make-up bun. Iar un machiaj bun înseamnă în primul rând un machiaj rezistent, care nu te dă de gol la primul pericol. Nu economisi pe rimel, ruj și fond de ten. În caz contrar, te vei transforma într-o victimă a propriei lăcomii.

Citește și: Femeile care locuiesc singure sunt mai fericite! Iată de ce