De ce femeile asiatice nu îmbătrânesc sau de ce la 50 arată ca la 25!

Ți-ai pus vreodată această întrebare? Cu siguranță da! La urma urmei, asiaticii arată întotdeauna tineri și este foarte dificil să le determini vârsta reală. Noi vom încerca să explicăm cum reușesc ei să arate așa de bine.

Protecție solară

Poți găsi adesea imagini pe Internet unde o femeie europeană de 25-30 de ani și o femeie asiatică de 50 de ani stau alături, unde asiata arată cu mult mai tânără decât cealaltă. Cum este posibil acest lucru? Unul dintre principalele secrete este protecția solară.

Femeile coreene și chineze nu ies din casă fără să aplice pe față protecție solară. Pe lângă aceasta, ele folosesc și umbrele afară, și nu împotriva ploii, ci împotriva soarelui. Aceasta este o abordare foarte serioasă. Crema protejează nu numai împotriva arsurilor, ci în primul rând de radiațiile dăunătoare, care afectează negativ asupra pielii și provoacă îmbătrânirea prematură.

Multă apă

Sfatul nostru preferat de frumusețe: bea multă apă potabilă curată! Asiaticii îl urmează ca nimeni altul! Ei iau mereu apă cu ei când părăsesc casa. Acest obicei ar trebui să fie împrumutat de la ei. Acest lucru nu numai că are un efect benefic asupra pielii, ci și asupra stării corpului în general. Apa ajută la digestie, prin urmare, organismul elimină toxinele, devine mai sănătos, ceea ce ajută la lupta împotriva îmbătrânirii.

Starea de liniște

Toate fetele care au fost intervievate pe tema conservării frumuseții lor au remarcat faptul că încearcă să fie calme. Asiaticii, în principiu, practică activ yoga și meditația. Acest lucru reduce nivelul de anxietate și stres. În consecință, hormonul de stres, numit cortizol, scade, care în cantitate mare contribuie la îmbătrânire.

Somn calitativ

Asiaticii se străduie să se culce între orele 21-22 și cu siguranță știu multe despre ”culcatul devreme”. În întuneric, corpul produce hormonul tinereții – melatonina. Întărește sistemul imunitar și luptă împotriva radicalilor liberi. Dacă nu te culci la timp, producția sa scade, iar dacă adormirea târzie devine un obicei, atunci hormonul ”magic” poate, în general, să nu mai fie produs.

Cosmetică naturală

Indiferent de stilul de viață sănătos, procedurile de îngrijire a pielii sunt necesare. Pielea asiatică arată ca o petală de trandafir – moale și netedă. Există un merit al geneticii în acest sens – pielea lor este mai groasă decât cea a femeilor europene, dar recunoaștem și faptul că produsele cosmetice coreene funcționează cu adevărat.

Femeile asiatice efectuează zilnic un ritual de auto-îngrijire în mai multe etape. Aceasta este considerată ca o normalitate. Acest lucru reduce utilizarea produselor cosmetice decorative. Deci, care sunt totuși acele etape de îngrijire ale asiaticilor, te întrebi. Iată-le:

  1. Curățarea cu ulei hidrofil;
  2. Curățarea cu spumă;
  3. Toner;
  4. Serum;
  5. Cremă de față.