Dantura: 5 secrete ale unei femei îngrijite, indiferent de bugetul pe care-l are

După cum spunea Coco Chanel, n-o să mai ai a doua șansă să faci prima impresie, de aceea indiferent de statutul social și familial pe care îl ai, de ai 17 ani sau 50, de ești frumoasă sau nu, de ești slabă sau durdulie, ești obligată să ai grijă de tine.

Nu orice femeie își poate permite haine de marcă din ultima colecție sau un bronz natural pe Maldive. Toate însă putem să fim îngrijite.

1. Părul întotdeauna trebuie să fie curat și aranjat. Dacă ai fire albe, vopsirea este obligatorie, preferabil cu o nuanță mai deschisă. Ai grijă ca rădăcinile crescute să nu iasă în evidență, contrastul ar fi bine să fie minimal. Dacă preferi părul natural, ai grijă să aibă mereu un luci natural și să arate sănătos.

2. Îngrijirea tenului și machiajul. În funcție de starea tenului, fă-l să arate optimal. Dacă ai un ten curat și luminos, s-ar putea ca machiajul să nu fie obligatoriu și să arăți bine doar după ce te speli pe față. Majoritatea dintre noi au însă nevoie de cel puțin un fond de ten, un rimel, un fard de obraz și un ruj de buze.

3. Mâinile trebuie să fie, la fel, îngrijite. În perioada rece, aplică zilnic cremă. Dacă n-ai bani să mergi la manichiuristă, îngrijește-ți singură unghiile. Dacă n-ai timp să te joci cu nuanțele, aplică o ojă incoloră. Cel mai grav în acest sens pot fi lungimile diferite ale unghiilor și oja decojită. Dacă s-a rupt o unghie, le tai pe toate la aceeași lungime.

4. Îmbrăcămintea și încălțămintea trebuie să fie curată și potrivită. Fără dresuri cu aspect de leopard sau sandale cu ciorapi de mătase. Încearcă să fii cât mai simplă în acest sens și o să arăți mereu bine.

5. Zâmbetul și ceea ce arată. Ai grijă ca dantura să fie sănătoasă și zâmbește cât mai des.