Dacă vrei să fii o femeie adevărată, respectă aceste 10 reguli de bază. Nu există loc de scuze!

Aceste reguli aparțin femeilor care se respectă și pe care le admiră cei din jur. Aici n-o să găsești reguli de seducție, ci niște repere pentru femeile cu „F” mare.

1. Manichiură și pedichiură

Unghiile de la mâini și picioare trebuie să fie neapărat îngrijite. Oja este obligatorie, cel puțin una incoloră. Nu se acceptă niciun fel de justificări. Nu ai timp și bani să mergi la manichiuristă? Îngrijește-le singură. Nu este foarte greu. Cel mai important, să nu umbli cu oja parțial decojită sau cu unghii rupte.

2. Coafură

Părul trebuie să fie întotdeauna aranjat, dar fără să exagerezi. Minimizează cantitatea de fixativ sau de bucle „perfecte”. E ideal atunci când părul te face să vrei să treci cu mâna prin el. Consultă coaforul tău în ceea ce privește aranjarea rapidă în condiții casnice. Nu ignora și accesoriile pentru cap. Pălăriile, de exemplu, arată foarte stilat.

3. Machiaj

Machiajul necesită a fi realizat zilnic, dar, iarăși, nu exagera de dimineață.

Machiajul de zi va fi constituit din:

-fond de ten ușor;

-fard de pleoape de culori neutre;

-rimel;

-eyeliner;

-ruj de o nuanță deschisă.

4. Parfum

O femeie trebuie să miroase întotdeauna frumos, chiar dacă este în sala de sport. Folosește un antiperspirant, dar nu spray, ci stick. Sprayul poate denatura mirosul parfumului. Bărbatul va ține minte o femeie cu aromă plăcută.

5. Diamante

Cele mai bune prietene ale femeilor sunt diamantele…Nu este neapărat să ai multe bijuterii. Trebuie să ai câteva bine asortate. Iată ce trebuie să ai în mod obligatoriu:

-două inele;

-două perechi de cercei;

-un lănțișor;

-câteva brățări;

-un ceas bun.

6. Epilare

Ai grijă de sprâncene și scapă de părul de pe picioare, axile și, dacă e necesar, de pe mâini și mustață.

7. Tocuri

Da, femeia trebuie să poarte tocuri. Nu se acceptă scuze și plângeri. Nu vorbim neapărat de 12 cm, dar poartă-i, orice înălțime ar avea. Și la fel, asta nu înseamnă că trebuie să porți doar tocuri. Pur și simplu, încalță-i atunci când vrei să ieși în evidență.

8. Piele catifelată

Folosește cremă de corp, când ai o ținută mai dezgolită. Pielea va fi catifelată și va mirosi frumos.

9. Bune maniere

Fii amabilă, sociabilă și nu uita să spui „mulțumesc” și „cu plăcere”. Zâmbește! Zâmbește! Zâmbește! Zâmbetul este gratuit și contagios.

10. Atrage atenție

Este o regulă opțională, dar poate să-ți prindă bine. Alege un accesoriu care să te facă remarcată: o geantă, o eșarfă sau niște bijuterii. O să-ți placă să primești complimente.