Dacă vrei să arăți mereu tânără și modernă, acordă atenție hainelor pe care le porți: 10 ținute elegante care te vor inspira !

Pentru a arăta tânără, este necesar nu numai să vizitezi cosmetologi, ci și să alegi haine elegante și la modă.

Este puțin probabil ca cineva să observe un nou rid apărut pe față, dar toată lumea va observa hainele nepotrivite, de modă veche. Prin urmare, ținutelor ar trebui să li se acorde nu mai puțină atenție decât îngrijirii feței.

Cum să te îmbraci stilat pentru a arăta mai tânără

 1. O imagine drăguță formată din combinația culorilor de nisip, cu alb

Aceasta este o combinație foarte nobilă care va fi întotdeauna relevantă. În exemplul de mai sus, setul este format din pantaloni drepți de culoarea nisipului, o jachetă matlasată asortată. Nu lipsește un pulover alb și cizme Chelsea albe cu tălpi groase și negre. Cusătura de pe jachetă este mică, linia formează un model în relief sub formă de romburi. Puloverul este liber, cu guler înalt.

2. O ținută simplă, cu pantaloni și pulover

Pantalonii negri au un model ușor conic. Puloverul este unul tricotat, de culoare maro deschis. Model este liber și cu guler înalt. Spatele puloverului este mai lung decât partea din față. Setul este completat de cizme înalte negre cu inserții de piele întoarsă de culoarea nisipului, precum și un rucsac negru.

3. Un set de culoare neagră, combinat cu gri

Pentru a crea ansamblul, s-au ales pantaloni drepți de culoare gri închis, un pulover subțire negru și o jachetă gri deschis de croială originală. Jacheta are un guler mare îndoit, mâneci lungi și cusături ridicate. Setul este completat cu cizme joase negre.

4. Un look simplu dar frumos

Setul este format din pantaloni negri de o formă conică, un jumper portocaliu-maro care iese în evidență. Pulover-ul este de siluetă dreaptă, cu mâneci în 3 sferturi și guler. Look-ul este completat cu botine de un maro moale, din piele întoarsă. Partea superioară a cizmelor este lată, așa că poți să-ți bagi pantalonii în ele cu ușurință.

5. Un aspect monocrom șic, în nuanță de ciocolată

Pentru a crea acest set, s-au ales obiecte vestimentare de aceeași culoare, dar de texturi diferite. Setul este format din pantaloni cu picioare conice, un jumper drept și o geacă de piele. Obiectele care completează ansamblul sunt: o geantă cu suprafață în relief și cizme de piele întoarsă.

6. O ținută confortabilă !

Setul este format din pantaloni de culoare albastru închis, largi, cu picioare conice. Pantalonii au fost asortați cu un top combinat, realizat din două tipuri de tricotaje – albastru închis și alb cu imprimeu.

Peste partea de sus se poartă o jachetă liberă albă. Modelul fiind până la coapsă, cu mâneci scurte. Look-ul este completat cu adidași albi cu talpa groasă.

7. Un set șic cu o jachetă din tweed.

Jachetă este fără închidere, cu guler mare întors. Articolele vestimentare combinate cu această jachetă sunt o pereche de pantaloni și un top larg. Ambele elemente sunt albe. Topul cu decolteu în V larg. Pantaloni sunt cu pliuri în talie și picioare conice. Look-ul este completat cu adidași albi cu accente argintii.

8. Un alt set simplu și original cu pantaloni

Pantalonii sunt de culoare albă, cu croială lejeră. Pentru pantaloni s-a ales un pulover de culoare ciocolată, un model larg, cu mâneci lungi înguste și guler ridicat. Imaginea este completată de o bijuterie spectaculoasă cu elemente mari, precum și de cizme înalte albe și o geantă de piele de căprioară gri deschis.

9. Un ansamblu interesant cu pantaloni negri largi

Puloverul și vesta au aceeași culoare maro, dar puloverul are o suprafață netedă, iar vesta are o suprafață texturată. Vesta cu elemente asimetrice, franjuri de-a lungul marginii de jos.

10. O ținută frumoasă cu o fustă lungă

Fusta cu siluetă trapezoidală este confecționată din țesătură cu carouri albe și gri. Modelul este de lungime maxi cu talie elastică și cordon. Partea de sus a ansamblului constă dintr-un top decupat și un cardigan de aceeași lungime. Imaginea este completată de o eșarfă care să se potrivească cu elementele principale, precum și de o pereche de cizme albe.

Ție care ținută ți-a plăcut mai mult ? Așteptăm răspunsul tău în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !