Vrei să arăți mai tânără? Scapă de aceste 2 greșeli în machiaj!

Indiferent de vârstă, orice femeie vrea să arate atractiv și sensual. Nu contează ce vârstă ai: 20+, 40+ sau 60+.

După ce am analizat trusele pentru cosmetică ale mamelor și bunicilor și am discutat și cu prietenele lor, le-am găsit două greșeli pe care le comit fiecare din ele.

Greșeala nr. 1

Anti-cearcănul și corectorul

În nici o trusă pentru cosmetică nu am găsit niciun produs magic numit „anti-cearcăn”. Chiar și cele mai avansate doamne utilizează perle bronzante de la GUERLAIN, dar nu au un lucru atât de necesar precum un corector reflectorizant.

Perlele bronzante nu sunt actuale pentru machiajul de întinerire, însă anti-cearcănul este un lucru necesar, în special pentru machiajul dat. Datorită particulelor reflectoare din compoziție, produsul nu numai că minimizează vizual ridurile mimice, ci îți permite să ascunzi calitativ cearcănele de sub ochi.

Dacă corectorul lucrează exclusiv cu pigmentul, atunci anti-cearcănul se joacă cu lumina și umbra. Ridurile sunt adânciturile pe suprafața pielii care au o umbră. Anti-cearcănul permite mascarea zonelor cu probleme ale pielii datorită iluminării ușoare, făcând astfel o corecție.

Întinde ridurile și aplică produsul în adâncitură și pe marginile acestora, după estompează granițele.

Greșeala nr. 2

Fardurile în nuanțe gri

Nuanțele de gri, albastru și violet perlate au fost la apogeul popularității în anii 90, însă aceste nuanțe nu se potriveau pentru toți. Mama, bunica, multele prietene de-a lor aveau cam aceleași farduri.

Multor femei, care au folosit în mod activ produse cosmetice în anii 90, le-au rămas obiceiurile de machiaj din acei ani.

Dar moda se schimbă, chipul se schimbă, iar ceea ce arăta normal la 20 de ani, la 50 de ani deja face imaginea neestetică.

De obicei, în machiajul de întinerire, puține persoane folosesc astfel de nuanțe, dând preferință paletelor naturale în tonuri cafenii, piersică sau taupe, în funcție de tonul pielii și culoarea ochilor. Este mai bine să nu folosești nuanțe de gri perlate.

La 50 de ani, pielea nu are aceleași schimbări ca la 70 de ani, astfel încât fardurile satinate pot fi utilizate pentru fardarea pliului ochiului.

Gama de culori gri nu face machiajul modern și nu adaugă prospețime femeii. Iar machiajul nu îți adaugă inteligență.

Iată o paletă mult mai potrivită pentru acest tip de machiaj. Are o gamă mult mai naturală, dar în același timp nu este respingătoare.