Dacă vei face aceste 5 exerciții, până la vară vei obține o talie mai subțire ca niciodată

Deși se concentrează pe talie, aceste exerciții sunt o combinație prefectă de mișcări, care tonifică tot corpul.

Dacă vei face aceste 5 exerciții, până la vară vei scăpa de colăcei și vei căpăta o talie de invidiat.

Primul exercițiu

Șezi la podea, sprijinindu-te în coate și ridicând picioarele sub un unghi de 90 de grade. Inspiră și lasă picioarele în lateral, fără să miști trunchiul. Expiră și ridică picioarele în poziția inițială. Fă câte 10 repetări pentru fiecare parte.

Al doilea exercițiu

Culcă-te pe spate, pune mâinile după cap și ridică un pic trunchiul. Ridică piciorul stâng și sucește talia așa încât cotul drept să fie aproape de genunchiul stâng. Repetă mișcarea și cu piciorul drept. Fă două seturi a câte 10 repetări.

Al treilea exercițiu

Așază-te în poziția pentru plank, încrucișează degetele mâinilor, menține picioarele împreună. Încordează mușchii abdomenului și sucește talia spre dreapta, pentru ca greutatea să treacă pe piciorul drept. Revino în poziția inițială. Inspiră adânc și fă același exercițiu și în partea stângă. Execută 2 seturi a câte 10 repetări.

Al patrulea exercițiu

Sprijinindu-te într-o mână și în ambele picioare, cu cealaltă mână după cap, apleacă-te spre podea, sucind talia, nu și bazinul. Fă 8 repetări pentru ambele părți.

Al cincilea exercițiu

Fiind în picioare, în poziția de pas, pune mâinile după cap și pășește îndoind genunchii la 90 de grade și sucind trunchiul în lateral. Revino în poziția inițială și pășește cu celălalt picior, sucind trunchiul în cealaltă direcție. Fă câte 10 repetări pentru fiecare picior.

Fă aceste exerciții cel puțin de 2 ori pe săptămână. Când simți că le faci prea ușor, mărește numărul de repetări.

Sursa