Cum să te îmbraci dacă ai burtă: 5 trucuri pentru femei plinuțe

Puține femei se pot lăuda cu lipsa kilogramelor în plus. Dar toate vor să scape de ele. Surplusul de greutate se poate acumula în diferite locuri, și de regulă, atacă zona taliei, coapsele și ovalul feței. Iar cel mai mult suferă burtica. Dacă te-ai săturat să le explici oamenilor că nu ești gravidă și vrei să-ți ascunzi burtica, ține cont de aceste 5 trucuri.

Cum să-ți ascunzi colăceii?

Cea mai simplă modalitate de a rezolva această problemă este de a-ți pune în valoare sânii. Adică de a face pieptul să iasă în față. Există mai multe modalități prin care poți face acest lucru. În primul rând, alege un sutien potrivit. Vei avea nevoie de un sutien care mută linia sânilor pe aceeași verticală cu burta și face rochia să cadă drept, fără a scoate în evidență burtica.

1. Dacă ai sânii mici

Alege un sutien de tip push-up sau un model care oferă un plus de volum sânilor și mută linia pieptului spre centru.

2. Dacă ai sânii mari

Iar dacă ai un piept generos, alege un model cu bretele largi, care susține bine sânii și îi ridică în sus.

Ce rochii să porți pentru a ascunde burtica?

Rochia petrecută este o alegere excelentă pentru femei plinuțe, deoarece le corectează vizual silueta. Talia înaltă te va ajuta să pari mai zveltă, iar croiala liberă îți va masca burtica, aripioarele și colăceii. Printre rochiile care avantajează femeile plinuțe se numără rochiile asimetrice lungi, rochiile cu dungi verticale, rochiile-cămașă lungi, rochiile de tip blazer, rochiile cu umeri goi și volane și bineînțeles, rochiile cu talie înaltă.

Mută accentul spre piept

Bărbaților le plac femeile cu forme. Prin urmare, un top stilat care îți accentuează pieptul este întotdeauna binevenit. Fie că îmbraci o haină cu umerii goi sau una cu decolteu în formă de V, care îți va face gâtul mai grațios, iar umerii mai înguști. Evită decupajele ovale, deoarece ele scurtează vizual gâtul și lărgesc umerii.

Ce fuste să porți pentru a ascunde burtica?

Potrivit stiliștilor, cel mai bine ascund colăceii fustele cu talie înaltă și lungimea puțin mai jos de genunchi. Și nu contează dacă fusta e evazată, dreaptă sau conică. Toate trei modele se descurcă de minune cu această sarcină.