Dacă s-a îmbolnăvit copilul, trebuie tratați părinții

Acest articol este pentru părinții care cred că toți copiii sunt bonăvicioși, că medicina o să-i ajute și că organismul copilului lor este mai vulnerabil încă de la naștere.

Iată ce trebuie să știe întâi de toate fiecare părinte:

De la concepere și până la 12 ani părinții sunt responsabili de tot ce se întâmplă cu copilul lor.

Mama răspunde de modul în care se simte copilul ( energia corpului), iar tata răspunde de ceea ce se întâmplă cu copilul și cum se simte mama.

Influența mamei asupra copilului

Este clar pentru oricine că în timpul sarcinii mama nu trebuie să consume alcool, să fumeze, să se drogheze și să ia regulat prânzul la Mc Donalds. Ceea ce, de regulă, se uită este cel mai important – starea psihică a mamei. Modul în care se formează corpul fătului depinde în mare măsură de cum se simte mama la nivel psihic. Stresurile duc la dereglări în organismul copilului. Iată de ce este foarte important ca pe parcursul sarcinii femeia să fie cât se poate de calmă, binevoitoare și pozitivă.

După naștere, această liniște interioară e și mai greu de menținut, dar ea influențează copilul până la 12 ani. Hiperprotecția, îngrijorarea și oboseala mamei afectează în mod negativ copilul.

Calitatea energiei, pe care copilul o primește de la mama, depinde în mare măsură de starea ei. Spitalele sunt pline de mame anxioase cu copii bolnăvicioși.

Știi ce se întâmplă cu un copil care este hrănit cu energie negativă? El se umple de această energie cu care se hrănesc la rândul lor paraziții. Și poftim, tot buchetul, de la muci până la viermi intestinali.

Orice conflict, stres în familie este motivul bolilor cu care se confruntă copilul.

Influența tatălui asupra copilului și a mamei

Tatăl este figura cheie, care influențează sănătatea în familie. El este cel de care depinde starea mamei, iar de starea mamei depinde starea copilului. Dacă mama este nervoasă, supărată, stresată din cauza tatălui, asta se va transmite și copilului.

Misiunea tatălui este să facă tot posibilul ca mama să se simtă bine – ușor, calm, pozitiv.

Dacă tata nu va face asta, toți cei ai casei se vor îmbolnăvi des.