Manichiura franțuzească: 25 de idei din care să te inspiri

După cum bine știi, french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale. În locul modelelor clasice apar variante noi, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Până și forma clasică a manichiurii franțuzești cunoaște variații. Prin urmare, am pregătit pentru tine 25 de modele noi din care să te inspiri.

Modele de unghii french negre

Negrul este una dintre culorile universale. Aceasta are un farmec de neegalat și poate fi aplicată pe unghii indiferent de lungime. Unele femei preferă să-și facă vârfurile negre și baza clasică, altele, invers. În acest sezon sunt la modă unghiile french cu modele negre, abstracte, asemănătoare cu dantela. Ele îți vor da un aer romantic și fermecător.

Modele de unghii french cu alb

Manichiura french pare să aibă o infinitate de variații, începând cu opțiuni apropiate de clasic, și terminând cu variante ultra moderne, spectaculoase și chiar excentrice. Indiferent de variații, principiul rămâne același: suprafața de bază a unghiei se vopsește într-un anumit ton, iar vârful, în altul, de regulă, în alb.

Modele de unghii french clasic

Istoria manichiurii franțuzești nu a început în Franța, ci în Statele Unite ale Americii, la începutul anilor 70′. Fondatorul brandului ORLY, Jeff Pink, a primit sarcina de a crea un stil de manichiură care să se potrivească tuturor actrițelor de cinema, indiferent de ținutele folosite în filme.

Modele de unghii french elegante

Uite cum o combinație, aparent, banală, dintre 2 tonuri simple, aproape neutre, poate face o adevărată revoluție în lumea modei. Manichiura french se asortează bine atât cu ținute casual, cât și cu ținute pentru ocazii romantice, pentru birou sau pentru întâlniri de afaceri.

Modele de unghii french pătrate

Manichiura french a fost gândită ca manichiură pentru unghii scurte, indiferent dacă ai unghii ovale, rotunde sau pătrate. Însă sugestia noastră este să experimentezi cu forma unghiilor tale, încercând french pe diferite forme și lungimi. La urma urmei, tuturor ne place să arătăm diferit.

Modele de unghii french lungi

Unghiile lungi pot fi înfrumusețate cu efect de marmură, reflexe metalice, construcții geometrice, dar și cu diferite modele. Ele oferă mai mult spațiu de manevră și arată bine atât cu acoperire lucioasă, cât și cu ojă mată.

Modele de unghii french cu gel

Multe femei consideră manichiura french o opțiune plictisitoare, dar se înșală amarnic, din moment ce există o mulțime de modalități de a face unghiile să arate modern și neobișnuit. Totul depinde de creativitatea și imaginația ta.

Citește și: Alege să fii frumoasă: 5 remedii naturale pentru pielea uscată!