Curios! TOP 5 tunsori, care întineresc femeile 50+ în sezonul de vară-toamnă 2020

Orice schimbare de look include și o modificare de tunsoare. Deși stilul, per general, este format deja după vârsta de 50 de ani, mai are nevoie uneori de un refresh. În acest material vei descoperi ce ar frizură ar prinde cel mai bine unei femei de după 50 de ani.

Garcon

Această tunsoare este o opțiune pentru doamnele care preferă look-uri mai bărbătești. O astfel de frizură te întinerește în ochii oamenilor și adaugă volum șuvițelor. Aceasta va arăta frumos atât pentru părul drept cât și pentru cel ondulat și creț.

Bob-Carre

Este opțiunea perfectă indiferent de timpul de afară, pentru femeile mature și este caracterizată prin eleganță și tandrețe. Se asociază bine pentru orice formă a feței și se poate potrivi aproape cu orice tip de păr. Mai mult, este foarte simplu să o aranjați. O tunsoare bob poate completa perfect atât un aspect casual, cât și o ținută elegantă de seară. Trebuie doar să alegeți stilul potrivit.

Carre

Opțiune pentru doamnele care preferă variațiile clasice ale tunsorii. Mai bine este să alegeți un model scurt sau mediu.Frizura arată cel mai elegant în versiunea clasică.

Pixie

Această tunsoare este o soluție pentru doamnele care nu au frică de schimbări radicale de imagine. Pixie este destul de elegant, dar în același proaspăt și deosebit. Tunsoarea are nevoie de îngrijire minimă, iar dacă vrei, poți schimba puțin imaginea, modificând lungimea și forma bretonului.