Cum trebuie să arăți la 60+? Spre ce trebuie să tinzi: 12 ținute pentru inspirație

Pentru cei de 20 de ani, cei de 60 par niște bătrâni, însă doar ajungând la această vârstă, ei află că în suflet se stimt la fel de tineri ca altă dată. De aceea, este foarte firesc ca și femeile trecute de vârstă mijlocie să-și dorească să fie frumoase. Prin urmare, spre ce trebuie să tindă o femeie care a împlinit 60 de ani?

Recomandări generale

În mulțimi, putem observa foarte ușor femeile care își ignoră aspectul fizic și nu ne referim doar la femeile mai în vârstă. Însă ne bucură privirea atunci când vedem femei care încă își mai doresc să fie frumoase, chiar dacă au trăit mai mult de jumătate de viață.

Așadar, să începem cu părul. Renunță la cozi și cosițe, nu se potrivesc femeilor mature. Părul lung cel mai des nu mai arată bine desprins, de aceea ar fi mai bine să optezi pentru o tunsoare elegantă. Vei lua în calcul tipul de păr, forma feței, dar și opinia hairstilistului.

La alegerea garderobei, la fel, vei ține cont de câteva reguli. În primul rând, nici nu te gândi la hainele băbești – fuste lungi care stau prost, bluze deformate, care adaugă ani.

Exemple

Iată câteva modele de ținute, care arată minunat pe o doamnă îngrijită de 60 de ani.

Această ținută este stilată, modernă, dar totodată potrivită vârstei. Dacă observi, are un bun efect de întinerire. Bluzița cu decolteu V, blugii albi, centura maro și alte accesorii care adaugă individualitate. Totul este asociat cu mult gust, atractiv și simplu în același timp.

Dacă nu vrei să renunți nicidecum la imprimeul „leopard”, nu foarte recomandat la această vârstă, alege ceva asemănător ca aici. După cum vezi, celelalte piese vestimentare sunt minimaliste și monocromatice, accentul fiind pus pe cămașă.

Nu renunța nici la roz după 60 de ani, doar alege nuanțele pastelate, gingașe. Blugii albi o să-ți dea un plus de tinerețe, la fel ca și nuanțele plăcute de roz.

Blugii nu sunt doar pentru tinere. Important să-i alegi pe cei potriviți siluetei și vârstei. Simplitatea este cheia. Combină-i cu o cămașă albă și vei arăta perfect.

Iată încă o ținută bine echilibrată formată din pantaloni ușori de in și o bluză tricotată vaporoasă. Accentul a fost pus pe geantă.

Această ținută este mai casual și nu trebuie să renunți la ea. Totul pare simplu, dar cu anumite detalii stilate, de exemplu, nuanța aurie a încălțămintei.

În general, nuanțele nude sunt o alegere fără riscuri, care redau prospețime.

Nu renunța nici la rochiile cu imprimeu floral, însă doar dacă silueta îți permite.

Bulinele oferă mai multă eleganță, așa că alege-le cu ocazii speciale.

Și costumele monocrome sunt alegerea potrivită, deci nu el ignora!