Cum se transformă o femeie ajunsă la un stilist cu mâini de aur: 13 tunsori superbe!

Stilist de la Dumnezeu nu este o profesie – este o vocație. Cei care au acest talent pot schimba radical aspecul unei persoane cu ajutorul unei tunsori reușite și o tehnică de îndemânare clar depănată.

În anul 2020, la apogeul popularității rămân a fi tunsorile scurte. Datorită imaginilor de mai jos, poți observa modul în care se schimbă aspectul unei femei datorită lungimii și formei corect aranjate a părului.

O tunsoare perfect uniformă bob-carre arată îngrijit, ordonat și laconic. Cu o astfel de coafură, orice doamnă se va transforma într-o fashionistă modernă.

Uneori, părul lung nu înfrumusețează, ci doar strică aspectul feminin. Este mai bine să tai părul subțire, neascultător și lipsit de volum până la umeri – aceasta este cea mai versatilă și acceptabilă lungime care va oferi părului un aspect îngrijit și sănătos.

Carre scurt + breton asimetric este o opțiune excelentă pentru fetele cu fruntea lată sau pomeții pronunțați. Datorită acestei forme, trăsăturile aspre ale feței vor fi netezite, iar imaginea în ansamblu va deveni drăguță și blândă.

Rădăcinile de culoare întunecată, care trec treptat în șuvițe mai lungi  de culoare deschisă oferă coafurii splendoare și densitate. Acest tip de colorare este în perfectă armonie cu tunsoarea bob.

Tunsoarea bob-carre se potrivește nu numai pentru doamne mature, ci și pentru fetele tinere. Lungimea reușită a părului accentuează frumusețea naturală a feței, iar o colorare interesantă va oferi ochilor mai multă expresivitate.

Cascada, scara sau subțierea cu ajutorul foarfecelor de filare transformă vizual chiar și cel mai subțire tip de păr. Scara în față va face tunsoarea să arate mai modernă. Cascada oferă volum, astfel încât aranjarea coafurii devine mult mai rapidă și nu necesită o mulțime de instrumente de styling.

Tunsoarea bob-carre este ideală pentru femeile care iubesc volumul în zona rădăcinilor și care se străduiesc să arate întotdeauna îngrijit. Datorită tăierii corecte a părului și a lungimii ideale a șuvițelor, orice coafură pe această tunsoare se va menține destul de mult.