Cum să-ți menții imaginea în stare perfectă la 40-50 de ani: află secretele unei tunsori de tip carre fără prelungire

La femeile cu vârsta cuprinsă între 40 și 50 de ani, încep să se dezvolte în mod activ schimbările hormonale. Aceste schimbări afectează pielea și părul. Astfel, va trebui să petreci o perioadă foarte mare de timp pentru a-ți menține imaginea în stare perfectă.

Stiliștii recomandă ca la această vârstă este timpul să alegi tunsori simple, dar cu efect de întinerire. Cea mai populară tunsoare la moment, este carre-ul fără prelungire. În continuare, în acest articol, vei afla de ce anume această tunsoare este potrivită pentru doamnele de 40-50 de ani.

De ce femeile de 40-50 de ani ar trebui să aleagă un carre fără prelungire

Carre este o tunsoare destul de simplă. O caracteristică importantă a tunsorii este uniformitatea acesteia. Tipul de carre fără prelungire, ajunge la linia bărbiei. Tunsoarea este apreciată pentru versatilitatea sa, deoarece se potrivește aproape tuturor femeilor.

Șuvițele îngrijite permit unei femei de 40-50 de ani să ascundă multe imperfecțiuni ale feței. O tunsoare uniformă creează o formă grozavă. Astfel, imaginea unei femei la această vârstă va fi atractivă și elegantă.

Un carre fără prelungire se distinge prin faptul că nu este pretențios. Lungimea părului permite femeii să petreacă mai puțin timp aranjându-l. Coafarea este foarte simplă și rapidă. Pentru a crea o coafură elegantă și modernă, doamnele ar putea folosi un uscător de păr și o perie.  Acest lucru este necesar pentru a adăuga volum la rădăcini.

Anume versatilitatea, caracterul practic, cât și ușurința în coafare, permite unei femei de 40- 50 de ani să arate tânără și stilată.

Vopsirea unei tunsori de tip carre fără prelungire

La 40-50 de ani, la unele doamne, părul gri începe să iasă în evidență. Alte femei au deja părul complet gri. Anul acesta, tendința părului sur, câștigă popularitate, făcând viața femeilor de 40-50 de ani mai ușoară. Un carre fără prelungire, combinat cu o culoare de blond rece, arată foarte impresionant. În ciuda stereotipurilor, această combinație ascunde câțiva ani și reîmprospătează imaginea. Dacă dorește, o femeie poate alege întotdeauna o opțiune de colorare diferită, dar la această vârstă, stiliștii ne sugerează să facem colorarea cu cel puțin două nuanțe.

Un carre fără prelungire este o opțiune grozavă pentru femeile de 40-50 de ani. Lungimea convenabilă și forma simplă, economisesc mult timp pentru coafare și îngrijire. Astfel, vei obține un aspect tânăr și modern, fără prea mul efort.

Dar ție îți place tunsoarea de tip carre fără prelungire ? Spune-ne în comentarii !  Dacă ți-a plăcut articolul nu uita să-l distribui și prietenilor !