Cum să te tunzi, dacă te-ai săturat de părul lung: 8 variante stilate de bob

Îți dorești o tunsoare stilată?  Înseamnă că e timpul pentru bob. Această tunsoare a cucerit femeile din întreaga lume și continuă să fie la modă de mulți ani. Nu există vreo formă a feței căreia să nu i se potrivească această tunsoare, mai ales că poate fi de mai multe tipuri.

Long bob

Dacă încă nu ai curajul să-ți faci o tunsoare foarte scurtă, e cazul să începi cu un long bob sau lob. Lumgimea medie a părului este varianta cea mai comodă și mai stilată. În acest caz, părul arată bine și ondulat și drept, iar noile tehnici de vopsire sunt puse, în acest fel, în valoare.

Bob carre

Fanele tunsorii carre, care vor să renunțe la liniile drepte, pot încerca această variantă. Poți experimenta cu bretonul – unul drept sau asimetric. Spre deosebire de carre clasic, bob carre-ul permite individualizarea coafurii, cu ajutorul scărilor sau a firelor lăsate mai lungi.

Asimetrie ușoară

În acest sezon, încearcă să recurgi la puțină creativitate. Femeile care nu sunt gata pentru schimbări extravagante, pot alege o asimetrie ușoară. Poate fi vorba despre firele mai lungi în față sau haotice, prin tot părul.

Asimetrie evidentă

Cele mai curajoase pot încerca o asimetrie maximală. De exemplu, pe o parte cu fire lungi, iar pe de altă parte foarte scurte. O astfel de tunsoare echilibrează trăsăturile feței și alungește fața. O pot încerca atât fetele tinere, cât și femeile adulte.

Bob clasic

Bobul clasic este o variantă practic pentru oricine și în orice situație. Se aranjează foarte ușor și arată bine atât pe păr drept, cât și pe păr ondulat. În plus, este pentru toate vârstele.

Cu breton drept

Nu există o metodă mai ușoară de corectare a feței decât cea cu ajutorul bretonului. Pentru o frunte înaltă se va potrivi bretonul până la sprâncene, iar pentru o frunte îngustă – un breton scurt, în stil francez.

Pixie bob

Femeile care poartă tunsori scurte sau vor să facă o schimbare radicală pot opta pentru această variantă. În acest caz, părul este mai lung decât în cazul tunsorii pixie și apar mai multe opțiuni de aranjare. Îți poți face chiar și niște bucle rebele.

Cu breton asimetric

Bretonul asimetric este un truc tare „viclean”. Chiar și în combinație cu tunsori scurte, acesta corectează simetria feței și o face să arate mai slabă. Bretonul asimetric alungit se potrivește femeilor cu forma feței rotundă, dreptunghiulară sau triunghiulară.