Cum să te îmbraci și tu așa: 5 semne în vestimentația femeilor de milioane

Ce înseamnă să fii o femeie de milioane? Să te îmbraci doar în haine scumpe de brand sau să fii soție de milionar? Nouă ne place să le zicem astfel femeilor care își poartă ținutele cu mult gust, care și-au găsit propriul stil și care întorc priviri de admirație atât din partea bărbaților, cât și din partea femeilor.

Și totuși care sunt semnele distinctive ale unei femei bine îmbrăcate?

1. Culorile de bază ale garderobei

Femeile de milioane se evidențiază prin gama de culori pe care o preferă. Ele evită culorile foarte aprinse. În topul nuanțelor preferate de către acestea sunt: alb, bej, albastru închis, verde smarald, bordo și maro. Prezența acestor nuanțe oferă neapărat un rezultat remarcabil în ținută. Sunt culori care nu atrag atenția, dar care avantajează posesoarea.

2. Alegerea corectă a imprimeurilor

Imprimeurile fie te fac să arăți minunat, fie ridicol. Cu ele pierzi sau câștigi, nu există opțiuni de mijloc. O femeie rafinată va alege un imprimeu floral, abstract sau geometric, celelalte sunt excluse. A nu se purta sub nicio formă imprimeuri cu animație sau animale.

3. Accesoriile stilate

O femeie de milioane nu subestimează importanța accesoriilor și nu le alege neapărat pe cele mai scumpe. Accesoriile oferă stil și personalitate ținutei. Dacă nu ești o amatoare de bijuterii, pune accentul pe geantă sau curea. Acestea trebuie să fie neapărat de calitate. Ca să fie clar, nu de brand, ci de calitate.

4. Înlocuirea unor detalii ale hainelor

Uneori, aspectul unei piese vestimentare se schimbă radical datorită unor elemente aparent nesemnificative precum fermoarul sau nasturii. Înlocuidu-i, poți reda hainei un cu totul alt preț. Este suficient să înlocuiești nasturii prea simpli cu alții mai stilați, ca haina să pară mult mai scumpă.

5. Întreținerea hainelor

Regula de aur a femeii îmbrăcate bine este faptul că are grijă de îmbrăcămintea sa. O va spăla conform instrucțiunilor de pe etichetă, o va călca și o va purta cu grijă.