Cum să înțelegi ce formă a sprâncenelor ți se potrivește

Astăzi este la modă să folosim deferite tehnologii moderne pentru a schimba forma sprâncenelor. Cum să înțelegi ce formă ți se potrivește? Cum să pensezi o formă la modă dacă ai forma feței rotundă, ovală, îngustă sau complet diferită? Tatuajul sprâncenelor mai este la modă în acest an? Și, în sfârșit, cum să îți vopsești sprâncenele acasă fără ca să strici aspectul natural? Vei afla în acest articol.

Care sunt parametrii pentru a recunoaște forma potrivită a sprâncenelor?

Toată lumea încearcă să obțină forma perfectă a sprâncenelor pentru a arată la modă și elegant. Cu toate acestea, nu fiecare persoană reușește. Puteți întâlni fete cu sprâncene ridicate nefiresc, ale căror ochi par prea surprinși sau, dimpotrivă, obosiți sau supărați. O curbă aleasă necorespunzător strică aspectul atât de mult, deoarece adaugă dizarmonie. Pentru a nu avea o astfel de problemă, trebuie să alegeți o formă care să vi se potrivească numai dumneavoastră.

Ce este la modă?

Acum sunt actuale sprâncenele arcuite natural și îngrijite. Fiecare persoană are o înfățișare individuală, nu ar trebui să depui efort pentru a fi la modă sau să tinzi să arăți ca cineva. Cea mai bună tendință este îngrijirea. Unii meșteri moderni intenționat realizează o ușoară diferență proporțională, pentru a evidenția naturalețea. Adică, forma lipsită de proporții poate deveni o caracteristică a aspectului tău.

Dar dacă natura ne-a oferit deja un model, atunci merită să urmăm acest model individual. Desigur, puteți efectua experimente, desenând în mod independent diferite forme, dar acesta ar trebui să fie doar un experiment temporar.

Există o modă pentru forma sprâncenelor?

Un aspect frumos este important pentru fiecare femeie. Alegând o imagine la modă, fetele sunt interesate de: ce formă de sprâncene este la modă acum? Tendința este „machiajul fără machiaj”.

Dacă așteptați răspunsul exact, atunci cea mai naturală linie de sprâncene pe care ne-a dat-o natura este la modă. Pentru a evidenția față, marginile arcurilor ar trebui să fie ușor umplute cu umbre care se potrivesc în culoare cu nuanța naturală a firelor de păr. Acest tip de nuanțare vă va face să arătați mai tânără. Culoarea intensă și marginile clare fac parte din trecut.

Artiștii de machiaj recomandă alegerea formelor moi cu o arcuire ușoară.

Fire

Firele pieptănate sunt, de asemenea, la modă. Această opțiune de machiaj te va face să arăți tânără și naturală. Pentru a crea acest efect, aveți nevoie de un gel clar pentru sprâncene. Cu ajutorul gelului, trebuie să faceți firele să se aranjeze în mod natural.

Dacă nu sunteți mulțumit de forma naturală, culoarea naturală, densitatea firelor de păr, atunci cel mai bun asistent al dvs. sunt produsele cosmetice. Vopseaua permanentă specială vă va face sprâncenele vizuale mai groase și mai precise.

Dacă aveți timp pentru machiaj, atunci vă puteți vopsi sprâncenele cu vopsea permanentă acasă conform tuturor regulilor. Pentru a desena fire de păr, trebuie să achiziționați o perie subțire specială.

Procedura se desfășoară în acest fel:

 • Aplicați cremă în jurul sprâncenelor pentru a preveni pătrunderea vopselei pe piele;
 • Ștergeți suprafața pielii arcurilor cu un tonic;
 • Luați un creion cosmetic, aplicați conturul cu sau fără șablon;
 • Aplicați vopsea pe firele de păr, așteptați cât este indicat de producător;
 • Îndepărtați vopseaua cu un șervețel, apoi spălați-vă fața cu apă.

Nuanțe la modă din 2020: cafeniu deschis, mai aproape de culoarea naturală, gri-maro și maro închis. Fetele îndrăznețe pot folosi decolorarea.

Sprâncenele deschise la culoare sunt una dintre tendințele viitorului sezon de modă.

Machiaj frumos al sprâncenelor

După ce ați colorat de mai multe ori cu un creion sau un gel, în curând veți realiza acest proces în mod automat. Dacă nu vrei să-ți vopsești sprâncenele cu vopsea, atunci fă-ți singură un machiaj, urmând recomandările artiștilor:

 • Înainte de a aplica machiajul sprâncenelor, pe față aplicați un fond de ten și pudră;
 • Apoi, trebuie să vopsiți ochii pentru a nu exagera cu vopseaua pentru sprâncene;
 • Pieptănați firele de păr în direcția lor de creștere;
 • Desenați forma dorită cu un creion;
 • Aranjați firele de păr cu un gel colorat.

Liniile lipsite de păr pot fi acoperite cu o umbrire îngrijită, ceea ce oferă o densitate mai mare. Deasemenea, astăzi este la modă să nuanțezi doar vârfurile sprâncenelor.

Dacă îți place stilul clasic, atunci forma clasică este cea mai potrivită pentru tine.

Cea mai convenabilă și mai rapidă ajustare este conform schemei. Aceasta arată de unde ar trebui să înceapă sprânceana, de unde să se îngroașe și să fie arcuită.

Tehnica estică a modelării sprâncenelor cu un fir a fost folosită mult timp în saloanele de înfrumusețare.

Moda nu necesită o formă strictă a sprâncenelor, așa că fiecare fată se poate modela singură folosind un fir răsucit în cifra opt.

După smulgerea cu pensete, procedura trebuie repetată la fiecare 4-5 zile, după ață – peste 3-4 săptămâni. Dacă procedura se desfășoară în mod constant, atunci în curând firele de păr nu vor mai crește.

Tehnica este bună fiindcă rămân linii drepte ale arcurilor, care apoi nu trebuie corectate. La început, veți petrece cel puțin o oră cu această procedură și apoi, după ce v-ați adaptat deja, doar 15 minute. Pentru exersare, încercați să trageți firele de păr cu ajutorul aței deasupra buzei superioare sau deasupra sprâncenelor.

Mai întâi trebuie să marcați marginile cu un creion întunecat,pentru a vă orienta mai ușor.

Construcția:

 • Găsiți vizual centrul feței între sprâncene, este marcat cu o linie. Primul punct – începutul creșterii părului.
 • Atașați o riglă flexibilă. Acum trebuie să trasăm aceleași semne de ridicare pe părțile laterale ale punctului central. La marcare, nu este necesar să se abată mult de la proba naturală.
 • Al doilea punct este punctul de pauză. Marcați cu o linie folosind un creion alb. Trasați o linie vizual din aripa nasului prin marginea exterioară a irisului.
 • Punctul 3 – capătul marginii. Se determină trăgând firul de pe aripa nasului prin colțul exterior al ochiului.