Cum sa găsești blugii care te avantajează: 4 sfaturi super utile pentru femei 40+

Blugii sunt un element de bază din garderoba fiecărei femei. Aceștia sunt practici, versatili, stilați și te pot salva de fiecare dată când nu știi ce să îmbraci. Dar lucrurile nu sunt atât de simple cum par la prima vedere, pentru că femeile au fost înzestrate cu forme. Cu forme care diferă de la o doamnă la alta. Iar tipurile și variantele de blugi diferă și mai mult.

De aceea, căutarea modelului perfect se poate transforma într-o adevărată dramă. La urma urmei, fiecare femeie își dorește să arate de nota 10, indiferent de unghiul din care privești. Prin urmare, astăzi vom discuta despre cum să alegi blugii potriviți, astfel încât șoldurile și fesele tale să arate cât mai atrăgător.

Dar înainte de a trece la sfaturile propriu-zise, vroiam să te întreb: De câte ori ai ținut cont de forma și poziția buzunarelor la alegerea blugilor?

De regulă, femeile țin seama de culoare, croială, țesătură, stil și mai puțin de buzunare. În aparență, acest detaliu este nesemnificativ, dar în practică anume buzunarele de la spate dau tonul întregii ținute, deoarece de ele depinde dacă fundul tău va arăta frumos și atrăgător sau va fi lipsit de formă. Există 4 reguli ușor de urmat, datorită cărora nu vei da niciodată greș la alegerea blugilor.

Sfaturi la alegerea blugilor

#1. Cu cât distanța dintre buzunare este mai mare, cu atât șoldurile par mai late. Prin urmare, dacă ai șolduri generoase, încearcă să eviți blugii cu buzunare distanțate unul de altul, iar dacă ai șolduri înguste, aceste modele sunt ceea de ce ai nevoie pentru a adăuga volum fundului tău.

#2. Cu cât mai sus sunt cusute buzunarele, cu atât mai rotund va arăta fundul tău. Evită modelele de blugi cu buzunare joase, deoarece vei arăta vulgar, ridicol și deplasat. Dar nu te arunca nici în cealaltă extremă.

#3. Cu cât buzunarele și unghiul de înclinare al acestora sunt mai mari, cu atât șoldurile vor arăta mai late. Un asemenea model nu se recomandă femeilor plinuțe și celor cu șolduri generoase.

#4. De asemenea, îți recomandăm să atragi atenția la zona brâului. Modelul din stânga îți va face fundul mai plat, iar cel din dreapta îi va conferi un aspect bombat.

Designerii creează modele cu buzunare diferite pentru ca toate femeile să-și poată corecta vizual silueta, găsind blugii care le avantajează cel mai mult. Din păcate, nu toate femeile știu despre aceste reguli testate în timp. Unele simt la nivel intuitiv acest lucru, altele învață din propriile greșeli, iar unora le rămâne de învățat. Ei bine, nu mai e cazul, de acum înainte vei ști cum să alegi modelul de blugi numai bun pentru tine.

Citește și: Elegant și laconic: 8 modele de blugi adorate de femeile bogate, dar potrivite pentru buzunarul tuturor!