Cum să creezi 3 ținute diferite cu o singură fustă? Regula despre care nu ți-a spus nimeni până acum!

O femeie elegantă nu are nevoie de 7 dulapuri pline cu haine și 19 perechi de pantofi. Ea știe să compună o ținută stilată din puținul pe care îl are, folosind doar articole vestimentare de bază. Elementele de bază ale garderobei sunt întotdeauna în vogă, pot fi asociate ușor între ele și sunt binevenite pentru toate ocaziile.

Cu alte cuvinte, acestea pot salva orice garderobă. Prin urmare, în continuare vom discuta despre cum poți să-ți diversifici garderoba, creând diferite ținute în jurul unui singur element.

Sfaturi vestimentare pentru femei

O fustă va adaugă feminitate, senzualitate și eleganță oricărei femei. Ea îți va sublinia silueta, te va ajuta să te simți mai sigură pe sine și va atrage privirile încântate ale bărbaților care te înconjoară, dar fără să arate vulgar și deplasat. Chiar și o fustă petrecută de piele.

Din câte poți observa, femeia din imagine poartă aceeași fustă, aceeași poșetă și aceiași bocanci, dar look-ul arată complet diferit. Stiliștii consideră că partea inferioară a ținutei nu contează atât de mult, deoarece întreaga impresie e dată de bust. Prin urmare, spre dezamăgirea tuturor, farmecul nu depinde de fustă, ci de ceea ce se află mai sus.

Același lucru e valabil și pentru blugi. În imaginile de mai jos, blugii sunt aceiași, dar topul și jachetele diferă complet. În consecință, și imaginea femeilor diferă. Atunci de ce să mai investim în articole vestimentare de bază, dacă acestea nu schimbă nimic?

Ideea e că îmbrăcând un model clasic de blugi sau o fustă de culoare neagră, nu ai cum să dai greș, deoarece aceste piese vestimentare pot fi asociate cu oricare altele. Dar dacă îmbraci ceva mai extravagant, riști să arăți deplasat.

Reguli de stil pentru femei

Dar în continuarea gândurilor de mai sus, ca să te convingi că totul depinde de bust, uite 3 ținute drăguțe cu modele diferite de pantaloni, dar cu aceeași cămașă. Simți vreo schimbare principială în aspectul acestei femei? Mă îndoiesc. Doamna arată la fel în toate cele 3 ipostaze.

Prin urmare, dacă vrei să arăți diferit în fiecare zi, degeaba schimbi pantalonii. Începe cu ceea ce se află mai sus. Pantalonii negri, de piele, pot fi asociați cu un pulover, un jumper sau un sacou. În acest fel, vei avea de fiecare dată un look proaspăt și diferit.

Reguli de stil vestimentar

Și nu-i neapărat ca partea de jos să fie monocromă, cum ai fi putut să crezi. Același principiu funcționează și pentru hainele expresive, de exemplu, pentru o fustă cu imprimeu leopard. Deci, în pofida aparențelor, nu fusta e cea care dă tonul ținutei, ci cămașa/sacoul.

De altfel, chiar și partea superioară a ținutei se poate transforma complet datorită unui simplu accesoriu, de exemplu, a unei eșarfe, a unui pandantiv sau a ochelarilor.

Sumarizând toate cele expuse anterior într-o singură frază, ajungem la concluzia că în dulapul unei femei trebuie să existe de 4 ori mai multe topuri, decât fuste sau pantaloni. Și atunci vei putea compune diferite ținute, astfel încât să arăți proaspăt și spectaculos în fiecare zi.

Citește și: Bunele maniere se cunosc după geantă: 7 reguli pe care femeile elegante nu le încalcă niciodată!