Cum să arăți scump la 50 de ani: 5 reguli simple pentru un aspect îngrijit!

Aspectul elegant și scump nu este întotdeauna despre costuri uriașe și articole de brand. Iată câteva reguli simple care vor ajuta orice femeie de orice vârstă să arate întotdeauna scump!

1.Părul îngrijit

Părul sănătos și frumos este cheia unui aspect scump. Oricât de elegantă este ținuta ta, dar fără o coafură bună este puțin probabil să creezi impresia dorită.

Nu uita să îți scurtezi în mod regulat capetele despicate, ai grijă de părul tău folosind remediile potrivite și acordă preferință nuanțelor cât mai naturale, dacă îți vopsești părul.

2.Manichiura

Nu este necesar să vizitezi salonul de frumusețe de câteva ori pe lună pentru a-ți face o manichiură acoperită. Este suficient să ai unghiile îngrijite, curate și cuticula tăiată. Folosește creme hidratante și uleiuri pentru un aspect îngrijit și frumos al mâinilor.

3.Hainele potrivite

Culorile naturale, mărimea și croiala care ți se potrivesc perfect sunt responsabile pentru aspectul scump, precum și materialul articolelor. Lucrurile clasice de bază nu vor ieși niciodată din modă și vor arăta întotdeauna actual și nobil.

4.Bijuteriile

Bijuteriile simple și elegante vor face imaginea mai scumpă, chiar dacă prețul lor nu este chiar atât de mare.

O brățară minimalistă poate arăta de câteva ori mai scumpă decât o brățară din aur cu prea multe elemente decorative și strălucitoare.

5.Geanta

O geantă cu formă stabilă și accesorii de calitate este o componentă importantă a unui aspect scump. Arată mult mai frumos decât una lipsită de formă și face imaginea mai elegantă.

De asemenea, nu uita de culoare și cusăturile bine efectuate – aceste detalii pot oferi valoare oricărui model.