Cum să arăți scump fără mari cheltuieli: 3 sfaturi simple de urmat

A arăta scump nu înseamnă neapărat a fi îmbrăcată în haine de brand. Poți arăta prezentabil fără mari cheltuieli. Dacă părul tău este întotdeauna curat, bine aranjat, machiajul este bine aplicat, iar manichiura bine făcută, vei arăta scump și elegant. Și nu contează dacă această îngrijire o vei face la salon sau acasă.

Creează-ți o garderobă de bază

Dacă nu ai posibilitatea să-ți cumperi haine noi în fiecare sezon, ai grijă ca în garderoba ta să se regăsească câteva lucruri de bază și de calitate.

Pantaloni negri, bluze albe, fustă din denim, fustă creion și un sacou elegant. Din toate aceste piese vestimentare poți crea combinații care să arate scump și stilat. În plus, acestea pot fi în diferite stiluri office, casual sau de ocazie, totul depinde de accesorii.

Cromatica de bază a hainelor trebuie să fie în jurul culorilor: alb, bej, negru, gri.

Alege haine în funcție de siluetă

Femeia arată bine atunci când poartă haine pe mărime, care se aranjează bine pe corp. Atunci când prinzi o reducere sau îți dorești o haină în vogă, dar nu mai este în stoc măsura ta, nu te aventura cumpărând o mărime nepotrivită. În caz că totuși nu vrei să pierzi o haină bună, cumpăr-o de mărime mai mare și dă-o la atelier pentru ajustare.

Dacă nu vrei să dai o groază de bani pe haine de brand, coase-ți haine în atelier din stofe de calitate înaltă. O să stea perfect pe corp și o să arate scump.

Alege cu atenție stofele, vezi ce componență au. Nu te lăsa speriată de un procent mic de material sintetic. Astfel de stofe sunt mai practice și mai ușor de îngrijit, iar vizual arată la fel de bine ca și cele 100% naturale.

Folosește corect accesoriile

Cu ajutorul accesoriilor poți crea o ținută elegantă și stilată. Ele trebuie să fie actuale și să se potrivească stilistic și cromatic îmbrăcămintei. Optează pentru bijuterii minimaliste, în special pe timp de zi.