Cum să arăți mai scump? Femeile stilate folosesc aceste 5 secrete, în coafuri

Deobicei, părul arată frumos și bogat fără prea multe agrafe și accesorii. Principalul secret a acestei coafuri este naturalețea. Este ca și cum ai fi încercat să îți aranjezi ușor părul, iar instantaneu, te-ai trezit cu bucle de milioane de dolari. Iată 5 detalii care disting o coafură de lux de toate celelalte.

1.Bucle naturale

Stilistii îndeamnă să îți păstrezi textura naturală a părului. Dacă este ondulat, lasă-l așa. Înlocuiește placa pentru păr cu un spray. El îți va repara ușor buclele într-o direcție și le va da un miros de prospețime.

2.Părul zburlit

Se poate înțelege că părul ciufulit este foarte natural, dar așa vei părea mai copilăroasă decât mai scumpă în ochii altora. Pentru a scăpa de antenele de pe cap, aplică un pic de ulei pe degete și apoi unge ușor prin păr. Șuvițele vor deveni imediat mai grele și se vor aranja puțin, iar coafura va arăta bine îngrijită.

3.Strălucirea naturală

O coafură cu părul neîngrijit și capetele despicate nu va arăta niciodată de lux. Părul oricărei celebrități strălucește frumos, de parcă natura le-a înzestrat cu strălucire. Secretul strălucirii naturale a părului este în îngrijirea corespunzătoare. Pentru a preveni stricarea buclelor, nu trebuie să le aranjați imediat după duș. Așteptați 5 minute pentru a se evapora apa. Dacă nu se face acest lucru, hidratantul natural, colagenul, se va usca împreună cu apa, iar atunci părul nu va mai străluci.

4.Nuanța caldă

Practic, toate nuanțele naturale ale părului sunt calde. Aceasta înseamnă că nu ar trebui să existe culori gri și albastru-negru. Dacă o femeie și-a vopsit așa părul, va deveni imediat clar că părul nu este natural și culoarea este inestetică. Nu uita că nuanțele naturale arată întotdeauna mai scumpe atât la ​​haine, cât și în coafuri.

5.Cosițe netede
Tendința pentrucosițe netede a fost stabilită de actrița Shay Mitchell. Coafura este convenabilă prin faptul că ascunde toate neajunsurile. Acestea, pur și simplu nu sunt vizibile în podoaba capilară, așa că nici nu trebuie să îți aranjezi părul.