Cum să arăți mai fresh la 50+ 10 ținute frumoase cu rochii și adidași

În ultimii ani tot mai des întâlnim femei îmbrăcate în rochii frumoase și elegante, dar încălțate în adidași. Și nu doar pe străzi și stradele înguste, ci și în cafenele, muzee, cinematografe sau parcuri. Mai mult, adidașii au ajuns să fie purtați chiar și de doamne elegante de 50 de ani.

Adevărul e că astăzi oricine poate arăta bine în haine mai puțin scumpe. Un design bun e disponibil oriunde. Poți fi elegantă doar în rochie și adidași. Ceea ce contează este să te simți bine, iar culorile să se asorteze între ele.

De ce femeile poartă rochii cu adidași?

În primul rând pentru că este comod. Pentru femeile contemporane contează nu doar aspectul, ci și confortul. E foarte important să te simți bine. Și nu există o combinație mai confortabilă decât compleurile alcătuite din rochii și adidași.

În al doilea rând pentru că este stilat. Moda se schimbă și accentul cade tot mai des pe individualitate și confort. Încă în 2014, celebrul creator de modă german, Karl Lagerfeld, și-a îmbrăcat toate modelele în rochii și adidași. De atunci, femeile din toată lumea profită de acest stil confortabil și elegant.

Ce fel de adidași să alegi?

Primul criteriu este confortul, deci mai întâi de toate trebuie să te simți bine.

Al doilea criteriu este mărimea. Evită adidașii gigantici. Cu picioare de yeti nu cucerești pe nimeni. Această încălțăminte face piciorul plăpând al femeii să arate masiv și masculin, lipsindu-l de farmec și feminitate. De aceea, alege teniși sau adidași puțin mai compacți.

Și al treilea criteriu este felul cum se asortează cu rochia. Ca să nu dai greș, alege adidași albi sau în tonuri deschise.

Ce fel de rochie să alegi?

Imaginea nu trebuie să fie complexă, pentru că devine agasantă. Cu cât e mai vibrant imprimeul, cu atât mai simpli trebuie să fie adidașii. Rochiile largi, din materiale fluide, fac pereche minunată cu adidașii clasici, cu tălpi groase. Aceștia îți dau un plus de înălțime și te fac mai cochetă.

Adidașii albi combinați cu rochii și fuste în culori pastelate dau bine indiferent de context. Această ținută arată delicat, feminin și contemporan. Dacă rochia are o textură fină, și adidașii trebuie să arate corespunzător.