Cum să arăți fresh la 60 de ani: 15 tunsori elegante, pentru păr subțire și rar!

Dacă ai peste 60 de ani, nu înseamnă că trebuie să-ți strângi părul în coc și să uiți definitiv de tunsorile stilate și elegante pe care le purtai acum 20 de ani. Bunicuțele contemporane arată mult mai tinere și mai frumoase decât bunicile lor și nu se sfiesc să poarte tunsori la modă, care le reflectă personalitatea. Hai să vedem împreună care sunt tendințele acestui sezon!

Tunsori scurte păr rar

În primul rând, la 60+ se poartă tunsori pentru păr scurt. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mult mai ușor de coafat.

Tunsorile scurte adaugă prospețime și îndrăzneală unei femei și sunt numai bune pentru doamnele cu păr subțire și rar, care vor să fie în continuare stilate.

Tunsori pixie pentru păr rar

Campioană la acest capitol este tunsoarea pixie. Ea este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

Frizura e binevenită dacă ai fața ovală și vrei să adaugi un pic de îndrăzneală și rafinament imaginii tale. Iar dacă ai părul subțire și rar, pixie este o adevărată comoară, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini.

Tunsori păr subțire și rar 2021

Pixie va adăuga prospețime și dârzenie chipului tău, dar fără să-ți știrbească din eleganță și feminitate. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei.

Tunsoarea întinerește, nivelează contururile feței, conferă expresivitate acesteia și e potrivită pentru orice formă a capului. Un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsori păr subțire fără volum

Dacă vrei mai mai mult volum – tunsoarea bob e ceea de ce ai nevoie. O astfel de coafură arată cât se poate de feminin și stilat, iar cel mai important – adaugă volum și prospețime părului tău. Bobul inversat este ușor de coafat și arată deosebit de natural datorită stilului său neglijent. Această tunsoare e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale.

Tunsori păr rar și fir subțire

O tunsoare bob inversat este perfectă pentru doamnele cu păr subțire și rar. Aceasta arată feminin, stilat și contemporan, fiind numai bună pentru o doamnă energică și plină de viață. Coafura e ușor de întreținut și adaugă îndrăzneală și expresivitate întregului look.

Tunsori bob pentru păr subțire și rar

De asemenea, îți sugerăm să atragi atenția la tunsoarea bob mediu în scări. Această coafură a preluat tranzițiile neglijente ale tunsorii cascadă, volumul tunsorii bob și îndrăzneala tunsorii pixie. Bobul asimetric se potrivește atât pentru fire groase, cât și pentru fire subțiri și arată fabulos după 60 de ani, diluând ridurile și alte amprente ale bătrâneții.

Tunsori păr subțire și moale

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum.

Lungimea șuvițelor din față maschează bine ridurile, iar capetele ușor deranjate adaugă îndrăzneală și energie chipului tău, întinerindu-ți aspectul. O asemenea tunsoare arată bine atât cu breton filat, cât și fără breton.

Citește și: Bunele maniere se cunosc după geantă: 7 reguli pe care femeile elegante nu le încalcă niciodată!