Poartă părul cu demnitate: 18 tunsori elegante pentru femei de 60 ani

Dacă ai peste 60 de ani, nu înseamnă că trebuie să-ți strângi părul în coc și să uiți definitiv de tunsorile stilate și elegante pe care le purtai acum 20 de ani. Bunicuțele contemporane arată mult mai tinere și mai frumoase decât bunicile lor și nu se sfiesc să poarte tunsori la modă, care le reflectă personalitatea. Hai să vedem care sunt tendințele acestui sezon!

Tunsori pixie femei 60 ani

În primul rând, la 60+ se poartă tunsori pentru păr scurt. Da, atunci când părul este subțire și rar, paleta de opțiuni este limitată, dar asta nu înseamnă că nu poți fi la modă. O tunsoare pixie cu volum te va transforma într-o adevărată vedetă.

Tunsori bob femei 60 ani

Dacă ești adepta soluțiilor clasice, îți sugerăm să-ți faci o tunsoare bob sau bob-carre. Sunt mai multe criterii la care merită să atragi atenția. În primul rând, alege o tunsoare cu breton. Bretonul lung adaugă volum și ascunde o parte din riduri. Iar aranjarea stratificată, cu șuvițe mai scurte în față și mai lungi la spate (sau invers) adaugă tunsorii amploare.

Tunsori bob lung femei 60 ani

În general, se recomandă să renunți la tunsorile pentru păr lung, în favoarea celor pentru păr scurt, deoarece cu vârsta părul își pierde rezistența și elasticitatea. Dar dacă te poți lăuda cu un păr frumos, atunci o tunsoare bob alungit este anume ceea de ce ai nevoie.

Tunsori bob inversat femei 60 ani

Dacă vrei puțin mai mult volum, alege o tunsoare bob inversat. O astfel de coafură va arată feminin și stilat, iar cel mai important – va adăuga volum și prospețime părului tău. Bobul inversat este ușor de coafat și arată foarte natural datorită stilului său neglijent.

Tunsori păr ondulat femei 60 ani

Să știi că tunsorile ondulate pentru păr mediu și lung nu sunt prerogativa femeilor tinere, cum consideră unii. Acestea pot fi purtate și după 60 de ani, ba mai mult, arată foarte elegant, romantic și contemporan.

Tunsori coc femei 60 ani

Părul prins în coc e ușor de întreținut, arată feminin, elegant și nu își pierde niciodată din actualitate. Când vezi o femeie cu părul prins în coc, inevitabil vrei să o cunoști mai bine, pentru că o astfel de coafură e asociată cu inteligența și încrederea de sine.

Citește și: Stiliștii au numit 5 motive pentru care franțuzoaicele arată atât de bine la 60+