Cum îmbătrânesc franțuzoaicele: 5 secrete care te întineresc după 40 de ani

Francezii apreciază frumusețea naturală. Chiar dacă o femeie are peste 40 de ani, ea nu ezită să se îngrijească și să continue să cucerească bărbații, fără prea mult machiaj și soluții cosmetice. În acest material îți prezentăm câteva secrete ale franțuzoaicelor, care le fac să arate mai tinere și stilate după 40 de ani.

Ascund la timp a părul cărunt

Femeile din Franța iubesc să arate mereu natural, iar un moment cheie este să își ascundă șuvițele de păr cărunt. Chiar dacă acestea ar uita să își schimbe vopseaua pentru păr sau culoarea, ele niciodată nu își vor permite ca după 40 de ani să arate cărunt.

Cheltuiesc bani pentru frizuri frumoase

Franțuzoaicele apreciază coafurile scumpe, pentru că ele cred că părul crează jumătate din frumusețea unei femei. Ele ar putea economisi pentru haine, însă niciodată nu-și vor lăsa coafura neîngrijită și care să devină subiect de discuție printre alte femei.

Cred în frumusețea naturală

Regula naturaleții acționează nu doar în Franța, dar și în toată Europa. Franțuzoaicele nu iubesc strat gros de machiaj. Pentru ele, este suficient să-și vopsească buzele și puțin ochii. În rest totul va fi făcut de către farmecul natural, la orice vârstă.

Mănâncă tot, însă în cantități mici

Dietele, cu siguranță nu au fost inventate în Franța. Secretele femeilor de acolo este că ele mănâncă totul însă în porții mici. Franțuzoaicele cred că starea de foame nu face bine pentru organism și reduce vitaminele din corp.

Vopsesc buzele cu ruj roșu

În Franța se crede că culoarea pasiunii poate întineri orice femeie. Nu importă ce haine porți, chiar dacă ești îmbrăcată într-un stil sport, buzele vopsite în culoarea roșie, te vor face să arăți mult mai tânără.