Cum coafura te poate face să arăți mai tânără: 7 femei înainte și după tunsoare

Cum reușesc unele femei să arate mai tinere decât vârsta lor reală!? Are 45-50 de ani conform pașaportului, dar ea strălucește cu desăvârșire: pielea este roșiatică, ridurile nu sunt vizibile, fața este strânsă. Deci este vorba despre o coafură potrivită. În acest material vă arătăm fotografiile femeilor care au mers la coafor și după asta au ieșit mai tinere cu cel puțin 10 ani.

În fotografia din stânga – o femeie bătrână, în dreapta – o femeie frumoasă și îngrijită. Stilistul a remodelat părul și a aranjat bine firele ce atârnau. Bretonul a fost scurtat pentru a acoperi ridurile de pe frunte, iar culoarea a fost schimbată pe una mai potrivită, pentru a se combina cu ochii căprui.

Această femeie obișnuia să poarte o tunsoare cascadă, deoarece părul ei are lungimi diferite. O parte a firelor se termină la nivelul bărbie, celelalte pot ajunge și până la umeri. Maestrul a decis să renunțe la ideea originală și i-a dat o formă fixă coafurii. Pixie asimetric a accentuat pomeții înalți și bărbia, iar culoarea roșie i se potrivește mult mai mult decât cea deschisă. Pielea arată deschisă și tânără.

Puteți vedea cum tunsoarea pixie întinerește această femeie. Se pare că nimic nu s-a schimbat dramatic. A rămas bretonul și părul scurt, dar coafura are un volum pe partea de sus a capului, care a accentuat vizual ovalul feței. Culoarea ciocolată a făcut ca imaginea să fie mult mai strălucitoare și drăguță.

Regula coafurii după 45 este ca femeia să renunțe la lungimea părului, fără regret. Corpul nostru produce mai puțin colagen și acid hialuronic de-a lungul anilor, devine mai dificil să menținem strălucirea naturală a părului. Suvițele arată decolorate și capetele se desfac mai repede. Dacă reduceți lungimea, puteți reîmprospăta imaginea cu de 10 ani.

Potrivit stiliștilor, pentru a arăta tânără, trebuie sa alegeți o culoare mai deschisa. Diferite nuanțe de blond, spre deosebire de cele întunecate, reflectă lumina și conferă părului o strălucire naturală. Și împreună cu ele, fața este evidențiată: ridurile devin mai puțin vizibile, iar pielea prinde prospețime.

Pentru femeile ce sunt obișnuite să fie brunete, există o opțiune. Puteți lăsa culoarea de bază întunecată, dar adăugați elemente caramel. Chiar și aceste mici accente de culori vă vor reîmprospăta în mod vizibil imaginea.

Iubitoarele de experimente pot încerca vopsirea părului cu diferite culori. O nuanță neobișnuită atrage atenția, ceea ce înseamnă că imperfecțiunile pielii nu vor ieși în evidență.