Cum botoxul schimbă aspectul unei persoane: 20 de fotografii înainte și după!

Injecțiile cu Botox sunt considerate cel mai popular și mai simplu mod de a netezi ridurile. Cu toate acestea, mulți sunt sceptici în privința acestor proceduri. Cosmetologul și dermatologul rus, Yaroslava Shaforostova, ne-a povestit despre toate nuanțele pe care trebuie să le cunoști, înainte să te decizi să recurgi la injecțiile de frumusețe anti-îmbătrânire.

– Botox este numele unui anumit dispozitiv. Neuroproteinele (toxine botulinice), care provin de la diferiți producători, conțin toxină botulinică purificată tip A și sunt utilizate în cosmetologie pentru a netezi ridurile nedorite cauzate de spasmul prelungit al mușchilor feței. După injectarea toxinei botulinice, semnalele dintre mușchi și nervii lor motori sunt blocate, structurile musculare spasmodice implicate în formarea ridurilor devin relaxate. Ridurile se netezesc, iar suprafața pielii este restaurată și netezită în timp. El este, de asemenea, utilizat pentru a elimina hiperhidroza (transpirația excesivă) și a ridica fesele.Ce trebuie să știi înainte să apelezi la botox:
– Botoxul este folosit în cosmetologie de peste 25 de ani și este unul dintre cele mai sigure medicamente.

– Neurologii folosesc doze mult mai mari de Botox în practica lor, iar dozele în cosmetologie sunt minime.

– Există un procent mic de persoane insensibile la preparatele de toxină botulinică.

– Nu poți să te îmbolnăvești de botulism din injecțiile cu botox de la un cosmetician.

– Doză letală – 10.000 fiole pentru administrare parenterală.

– Injecțiile multiple nu provoacă efecte ireversibile. Faptul că după introducerea Botoxului, mușchii sau fața se „lasă” este un mit. După încheierea acțiunii medicamentului, se returnează doar ceea ce a fost înainte de procedură.

– Nu este nevoie să îți fie frică de injecții, dacă ridul abia începe să se formeze, nu ar trebui să aștepți până când se formează complet ridul. Botoxul este bun în prevenirea ridurilor.– Rezultatul procedurii poate fi evaluat în medie după 3-14 zile.

– Medicamentul este administrat intramuscular sau subcutanat (folosind ace fine).

– Nu există o perioadă de reabilitare.

– Anestezie: anestezicele locale sub formă de unguente sunt aplicate pe piele înainte de injectare, după cum este necesar.

– Păstrarea efectului: de la 2 la 8 luni, este necesară o a doua procedură.

– Momentul, metodele, numărul de unități ale medicamentului și cantitatea de corecție necesară sunt determinate de medicii din clinică.

– Cu 14 zile înainte și după injecții, antibioticele sunt nedorite.

– O vizită la baie și la saună nu este de dorit în termen de 14 zile după procedură.

Administrarea de vitamine B, în special sub formă injectabilă, contribuie la o slăbire mai rapidă a efectului medicamentului. Injecțiile se fac cel mai bine după un curs de aceste vitamine.

Tu ce părere ai despre procedura cu botoxul?

Vezi mai jos mai multe exemple cu efectele procedurii date.