Cum ascunzi bătrânețea: aceste 5 lucruri banale trădează primele vârsta

Tinerețea ni se oferă o singură dată. Cu timpul ea trece, spre deosebire de dorința de a arăta bine și de a fi în centrul atenției. Există multe metode de a ascunde semnele de îmbătrânire, însă există și câțiva factori care întotdeauna trădează adevărata vârstă.

Coatele uscate

Și nu doar uscate. Pielea lipsită de hidratare și flexibilitate se adună în locurile în care mâinile se îndoaie cel mai des, proces în care pielea se întinde. Asta nu poți ascunde într-un singur moment, însă dacă pe parcursul vieții vei folosi creme și scraburi, poți evita aceste trăsături inestetice.

Lobul urechii

Cu timpul, din cauza cerceilor grei, lobii urechilor se întind și devin ridați. Se recomandă să nu porți cercei grei tot timpul și să aplici pe ei periodic cremă hidratantă. Astfel, ei vor rămâne mai mult timp elastici.

Dinții îngălbeniți

Dinții galbeni sunt un semn evident al îmbătrânirii organismului, care are un metabolism mai prost și o funcționalitate mai redusă a sistemului cardiovascular. Asta duce la apariția petelor de diferite nuanțe gălbui – maronii pe dinți. Din fericire, această problemă poate fi rezolvată ușor cu vizite regulate la stomatolog.

Părul cărunt

Părul cărunt poate arăta bine și chiar stilat, dacă este îngrijit cum trebuie. Însă nimeni nu se îndoiește că acesta este un semn al îmbătrânirii. Încărunțirea poate apărea chiar și la 30-35 de ani, de aceea vopsitul părului nu va mai fi o opțiune, ci o obligație, dacă vrei să arăți bine.

Fruntea aplatizată

Aparent, ai putea să te bucuri că stratul de grăsime dispare, doar că acest proces va duce la aplatizarea frunții.  Și este practic imposibil să eviți acest lucru. Unica șansă sunt procedurie cosmetice de întinerire.