Cum arată o femeie neîngrijită? 5 coafuri tipice pe care trebuie să le eviți

Unor femei nu le pasă deloc cum arată în oglindă. Nu își spală părul, economisesc pe saloanele de înfrumusețare și își amintesc despre tunsoare și vopsire o dată la șase luni. Desigur, toate acestea nu pot trece neobservate. Iată câteva „coafuri” care dau de înțeles imediat că femeia a renunțat la îngrijirea personală.

Buclele din părul murdar

Fiecare femeie poate, cel puțin, să-și spele părul. Vara, această sarcină devine și mai ușoară. Este suficient să clătești părul în chiuvetă și să ieși sub soarele fierbinte. Lasă-i pe cei din jurul tău să creadă că efectul buclelor de plajă a fost ideea ta inițială, dar cu părul murdar nu este atât de ușor să creezi acest look.

Părul ciufulit și șuvițe neordonate

Pieptănarea părului nu este, de asemenea, cea mai dificilă sarcină. Pentru a împiedica vântul să îți strice aranjarea de dimineață, ia întotdeauna versiunea a mini-pieptenelui. Nu va ocupa prea mult spațiu în poșetă, dar la momentul potrivit te va salva de un dezastru pe cap.

Parul desprins, atunci când tunsoarea și-a pierdut de mult forma

O tunsoare bună pentru lungimea medie a părului își păstrează efectul cel puțin două luni, pentru una scurtă și chiar mai puțin. La unii părul crește încet, ceea ce înseamnă că această perioadă va dura mai mult. Iar pentru alții, dimpotrivă, crește mai repede și va trebui să meargă mai des la coafor. Regula principală este de a monitoriza starea coafurii tale.

Dacă o tunsoare și-a pierdut forma de acum un an, iar o femeie ignoră acest moment, este cu adevărat dezordonată.

Orice coafură cu rădăcinile crescute

Unele femei consideră că rădăcinile crescute creează efectul ombre. Ele economisesc bani pe coafor și vin cu o scuză pentru versiunea lor bugetară de vopsire.

Ombre este o tehnică complicată. Când meșterul o execută, el creează treceri lină de la o culoare la alta pe păr. Rădăcinile crescute nu sunt altceva decât o linie stridentă care separă culoarea naturală de șuvițele vopsite.

Coafuri cu breton lung, care nu sunt aranjate și acoperă ochii

Se întâmplă, că femeile se plictisesc de breton, și decid să-l crească. Acest proces este lung. Părul trebuie fixat în vârful capului sau ascuns după urechi. Cu toate acestea, finalul justifică mijloacele: doar în șase luni femeia va scăpa de breton.

Dar dacă bretonele lungi sunt rezultatul lenei, atunci nu există nicio scuză. Trebuie să ai grijă de părul tău! Din moment ce părul scurt crește foarte repede, bretoanele trebuie tăiate cel puțin o dată pe lună. Nu neglija acest moment!