Cum arată Julia Roberts la 55 de ani: 4 reguli ale frumuseții acesteia care o ajută să se mențină mereu în formă !

Este greu de crezut, dar nu cu mult timp în urmă „vedeta principală” a ecranelor și inimilor noastre TV a împlinit 55 de ani. Privind-o,  nu poți spune că eroul de ecran al actorului Richard Gere a urcat scările la ea acum 30 de ani.

Care este secretul tinereții și al formei grozave a actriței din „Pretty Woman” și cum arată ea atât de atractivă? Vei afla în acest articol!

Interesant este că, potrivit actriței, aceasta nu a apelat niciodată la operații plastice. Ea optează doar pentru frumusețea naturală. În ceea ce privește dietele și restricțiile, nu sunt despre ea deloc.

Atunci ce face ea ca să arate la fel de tânără ca și acum 30 de ani în urmă ?

1. Alimentația

Nu există nimic supranatural în meniul actriței. Ea încearcă să mănânce o dietă echilibrată și include întotdeauna legume, pui și pește în dieta ei zilnică. Julia are cel puțin 3 mese pe zi. Micul dejun este întotdeauna cel mai bogat în calorii. În același timp, actrița nu se limitează prea mult, argumentând că alimentația adecvată a devenit de mult obiceiul ei bun.

2. Sportul

Sportul este viață. În această privință, actrița este în totalitate pentru un antrenamente. O face din plăcere, nu din constrângere. Potrivit ei, este suficient să-ți găsești activitatea preferată, căreia vei fi gata să o dedici de cel puțin patru ori pe săptămână. Pentru Julia, astfel de activități sunt yoga, aerobic în apă și, bineînțeles, cursuri în sala de sport.

3. Fericirea

Potrivit lui Roberts însăși, atitudinea pozitivă este ceea ce-i permite unei femei de cincizeci de ani să arate de treizeci. Nici un machiaj sau operație plastică a specialiștilor nu te va ajuta dacă mereu o expresie a feței mohorâtă mai tot timpul.

Vedeta susține că era complet mulțumită de aspectul ei la orice vârstă. Și de-a lungul anilor, nu îi era frică să piardă din elasticitatea pielii sau din ovalul cizelat al feței, ci gustul pentru viață și atitudinea foarte pozitivă care face o femeie să fie frumoasă.

Zâmbetul

Zâmbetul este o adevărată carte de vizită a actriței.  Nu e de mirare, pentru că ea își îngrijește cu mare atenție dinții, astfel încât să rămână la fel de albi ca zăpada. Baza rutinei ei zilnice este spălatul pe dinți cu o pastă specială care conține fluor, precum și piure de căpșuni sau bicarbonat de sodiu, așa cum făcea cândva bunicul ei.

După părerea mea, Julia Roberts arată nu numai perfect pentru vârsta ei, ci și mult mai tânără.

Tu ce părere ai despre aspectul și regulile acesteia? Așteptăm răspunsul tău mai jos în comentarii! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor!