Cum arată vedetele în viața reală și pe Instagram? Diferența este uimitoare

Machiajul, ca ritual de frumusețe, a apărut acum 100 de ani. Și avea un singur scop – să facă femeile mai frumoase. De atunci tehnicile și instrumentele de machiere s-au dezvoltat considerabil și stiliștii moderni pot să facă adevărate minuni.

Dar culmea e că femeile moderne nu au nevoie de machiaj. Cel puțin atunci când vorbim de rețele. Astăzi femeile se folosesc de filtre. Filtrele te pot face frumoasă fără cheltuieli și efort. Din această cauză, fotografiile de pe rețelele sociale devin din ce în ce mai puțin credibile. Holly Cockerill, o vloggeriță din SUA, a arătat ce se ascunde în spatele lor.

Cum arată modelele fără filtre?

Ne-am obișnuit că pe Instagram, Youtube și în reviste de modă toate femeile arată perfect. Dar viața reală nu e chiar așa. Sub măștile frumoase de pe Instagram găsim femei ca fiecare din noi, ascunse sub aripa unui filtru bun.

Câteva filtre sunt suficiente pentru a transforma chiar și o femeie obosită într-o regină disco. Și nu ai nevoie de cunoștințe de editare grafică. Aplicația face totul pentru tine.

Iar dacă este nevoie, îți face upgrade și la silueta.

Iar dacă vrei, te înzestrează și cu breton.

De ce să mergi la sală când există aplicații care îți pot face silueta perfectă.

Iar acest zâmbet nu este meritul medicilor stomatologi, ci al producătorilor de softuri specializate.

Un singur click și te transformi în altă persoană.

Un singur click și te transformi în vedetă.

Cu părere de rău, astăzi tot mai multe femei apelează la photoshop și alte șiretlicuri pentru a arăta impecabil în poze. Iar acest lucru nu face decât să trezească sentimentul de frică, neîncredere și anxietate în rândul altor femei.

Prin urmare, data viitoare când vezi femei cu fața și silueta perfectă să știi că de cele mai multe ori este vorba de filtre, unghi și machiaj

Sper că aceste imagini te vor ajuta să înțelegi că suntem cu toții oameni, fiecare dintre noi are defecte și acest lucru este absolut normal.