Culorile anului 2021 – 9 nuanțe vibrante care te vor evidenția din mulțime!

Paleta cromatică a hainelor tale te poate transforma din cenușăreasă în prințesă. Și invers. Depinde ce nuanțe alegi și cum le îmbini între ele. De altfel, culorile reflectă starea de spirit și personalitatea unei femei. Prin urmare, în acest sezon și în ansamblu vom încerca să evităm tonurile plictisitoare și gri în favoarea unor nuanțe laconice, nobile și expresive.

Ce culori se poartă în 2021?

#1. Liliachiu

Prima în lista noastră este întreaga paletă de culori liliachii. Această nuanță adaugă prospețime, profunzime și eleganță oricărei femei și împrospătează orice ținută. Tonurile liliachii se asociază de minune cu pantofi albi. Iar pe deasupra, această nuanță completează armonios orice tonalitate a pielii, prin urmare, nu ai cum să dai greș.

#2. Galben deschis

În acest sezon sunt în vogă nuanțele delicate de galben, care vor adăuga un colorit irepetabil ținutelor tale. O astfel de nuanță arată feminin, fragil și degajat. Îți recomandăm să o asociezi cu tonuri pastelate, articole din denim și articole din piele. Culoarea se potrivește atât pentru ocazii festive, cât și pentru ocazii de zi cu zi.

#3 Albastru clasic

Albastrul clasic a fost numit culoarea anului 2020. Dar stiliștii sunt de părerea că nuanța va rămâne actuală pentru cel puțin încă două sezoane. Această culoare arată nobil, elegant, contemporan și neobișnuit de expresiv, indiferent de textură. Contrastul cu pielea îți va face chipul tânăr și strălucitor, iar profunzimea culorii îți va da un aer aristocratic și cordial. Ținutele în albastru arată scump, dar fără pompă și fast.

Culori la modă 2021

#4. Roz magenta

Ce fel de colecție fără culoarea roz? Rozul a devenit întruchiparea delicateții și senzualității feminine. Nuanța magenta este cea mai vibrantă culoare a anului 2021. Aceasta arată proaspăt și expresiv pe femei de toate vârstele și nu își pierde din actualitate indiferent de anotimp.

#5. Azuriu

Tonurile azurii ale culorii albastre sunt în stare să întinerească orice femeie. Nuanța este delicată, ne agasantă și de-a dreptul fermecătoare. O astfel de ținută te va evidenția din mulțime și va aprinde admirația în ochii celor care te înconjoară, indiferent dacă piesele sunt monocrome sau sunt completate de imprimeuri stilate.

#6. Caramel

Stiliștii ne recomandă să înlocuim în acest an nuanța bej clasică din garderobă cu o culoare mai expresivă și mai suculentă – caramel. Hainele de culoare caramelului te vor ajuta să te simți mai stilată și mai sigură pe sine. O adevărată comoară pentru sezonul toamnă-iarnă 2021-2022.

Culori în vogă 2021

#7. Culoarea fildeșului

Fildeșul este una din cele mai elegante și delicate nuanțe care au colorat vreodată hainele unei femei. Această este universală, versatilă, poate fi asociată cu orice culoare și se potrivește tuturor femeilor indiferent de stil, vârstă sau tonalitate a pielii. O nuanță sinonim cu feminitatea și rafinamentul.

#8. Gri

Surprinzător, dar și în tonuri gri poți arăta proaspăt, expresiv și vibrant. Nuanțele de mai jos sunt un adevărat hit al acestui sezon! În ciuda aspectului ascetic și solemn, un asemenea look este considerat super modern și stilat.

#9. Verde

O paletă verde, alcătuită din nuanțe suculente și răcoritoare îți va face vara mai colorată și la sigur va fi apreciată de cei care te înconjoară. Dacă vrei să adaugi un pic de varietate în garderoba ta de bază, alege verde și cu siguranță nu vei da greș.

Citește și: Știința din spatele culorilor: Ce nuanțe te fac mai tânără și cum să le alegi?