Culoarea contează: Un stilist din Cipru își transformă clientele în adevărate dive!

Părul reflectă starea de spirit a unei femei. Nu degeaba spunem că marile schimbări din viața unei femei încep cu schimbarea coafurii. O nouă culoare nu înseamnă doar un look nou, ci și o nouă stare de spirit. Înseamnă șansa de a o lua de la capăt. Kostas Iakovou, un stilist renumit din Cipru, le oferă femeilor această șansă.

Femei înainte și după coafor

1. O tunsoare scurtă întotdeauna dă bine. Părul scurt e ușor de coafat și oferă mai multă fluiditate podoabei capilare. Datorită lui ținuta arată mult mai îndrăzneț.

2. Cine a zis că la 40 de ani nu se poartă nuanțe tinerești?

3. O culoare neobișnuită te poate face mai senzuală. Fii atentă la cât de bine părul interacționează cu ochii acestei femei. Să știi că nuanța nu a fost aleasă întâmplător.

4. Un accent mărunt, dar câtă expresivitate.

5. Chiar și părul cărunt poate fi expresiv!

6. Nemaivorbind de roșu aprins cu valențe albastre. Femeia din imagine s-a transformat într-o adevărată divă.

7. Cu o astfel de tunsoare vei fi mereu în centrul atenției. Nu uita că o tunsoare bună îți poate împrospăta nu numai chipul, ci și starea de spirit.

8. Cel mai bun machiaj este coafura!

9. Pentru a te transforma complet ai nevoie de doar câteva ore și de un stilist cu adevărat bun.

10. Culoarea lila adăuga eleganță oricărei femei și întinerește chipul. Iar pe deasupra, arată bine indiferent de tonalitatea pielii, prin urmare, nu ai cum să dai greș.

11. Tehnicile moderne de vopsire a părului, precum shatush, balayage, ombre, sombre sau california, îți pot împrospăta nu numai chipul, ci și starea de spirit.

12. Dacă vrei să ieși în evidență, trebuie să arăți expresiv.

13. O tunsoare originală întotdeauna dă bine.

14. Părul cărunt nu e un motiv de grijă și anxietate. E mai bine să-l accepți decât să lupți cu el. O asemenea coafură arată mult mai elegant și feminin decât un păr încărunțit pe jumătate.

15. Caramel este alegerea ideală pentru doamnele care vor să-și șteargă câțiva ani de pe chip și să scape de părul cărunt. Ea îți va împrospăta imaginea cu reflexe de tonalitate diferită, de la zahăr ars până la blond și șaten auriu.

Citește și: Ce fac franțuzoaicele ca să-și spele părul mai rar? 4 remedii pentru păr gras de la redactorii revistei Elle (Paris)