Cu sau fără breton? Iată de ce e periculos să renunți la breton!

Bretonul e cea mai simplă modalitate de a-ți împrospăta coafura. El ascunde ridurile și diluează imperfecțiunile tenului. În plus, îți dă un aer mai îndrăzneț. Multe femei renunță la el în căutarea unui stil nou. Dar nu întotdeauna găsesc ceea ce au căutat. Iată 20 de vedete care au renunțat la breton și au regretat. Sau nu?

Vedete cu și fără breton

#1. Emma Watson

Bretonul lateral îi dă Emmei un aspect delicat și feminin, în comparație cu tunsoarea fără breton, care o face mai masculină. Iată cum o schimbare atât de mică, poate duce la o diferență atât de mare.

#2. Dakota Johnson

Aici chiar nu avem ce compara. Bretonul îi ascunde perfect fruntea lată, îi echilibrează trăsăturile feței și îi dă un aer mult mai romantic și feminin.

#3. Bella Hadid

Bella Hadid se poate lăuda cu o formă ovală a feței, care îi permite să experimenteze cum vrea cu lungimea și culoarea tunsorii. Dar trebuie să recunoaștem că tunsorile cu breton, care încadrează bine ovalul feței, arată mult mai armonios pe chipul ei.

#4. Melania Trump

Bretonul drept, pe care Melania îl purta acum 10 ani, arată mult mai bine decât varianta modernă, pe ambele părți, care descoperă fruntea și îi face fața masivă.

#5. Emma Stone

Emma Stone a fost surprinsă și cu breton, și fără, și cu breton rupt, și cu breton filat, și cu varianta pe ambele părți și cu breton franțuzesc. Actrița nu ezită să experimenteze cu stilurile. Dar în opinia noastră, cel mai bine o prinde culoarea blondă a părului și bretonul subțire.

#6. Carla Bruni

Iată și un exemplu invers. Fostei prime doamne a Franței nu îi stă bine cu breton. Carla are părul dens și din această cauză bretonul îi acoperă prea tare fruntea, făcând fața să pară masivă și greoaie. În schimb, tunsorile fără breton îi subliniază din plin rafinamentul.

#7. Reese witherspoon 

Una dintre cele mai expresive blonde de la Hollywood, a experimentat mult cu fasonul până a înțeles că tunsorile cu breton asimetric o prind cel mai bine.

#8. Michelle Obama

Michelle Obama a ales bretonul tipic „anti age” și nu a avut de pierdut. Nu uita că bretonul ascunde ridurile, fruntea și diluează imperfecțiunile tenului, iar aranjarea stratificată (mai puțin cea dreaptă) compensează lipsa volumului și nivelează conturul feței.

#9. Gigi Hadid

Dintr-o extremă în alta. Apropo, mama ei este din Țările de Jos, iar tatăl este palestinian. Iata ce se întâmplă când combini frumusețea nordică cu cea orientală.

#10. Kate Middleton

Frumoasa englezoaică se poate lăuda cu un oval perfect al feței. Din această cauză, îi stă bine atât cu breton, cât și fără. E cazul când bretonul nu are ce corecta. Te lăsăm pe tine să alegi care stil o prinde mai bine.

#11. Emilia Clarke

Vedeta din Game of Thrones poate fi trecută la antiexemple. Bretonul îi îngrelează fruntea și o face să arate mai bătrână. Cu toate că și culoarea părului are un rol important. Poate era cazul să aleagă un breton oblic, pentru că cel drept este demodat.

#12. Kendall Jenner

Dacă nu știi ce tip de breton să alegi, alege unul asimetric. Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor.

#13. Jennifer Aniston

Reține: Dacă ai părul dens, evită tunsorile cu breton, în special cele cu breton drept sau oblic.

#14. Anne Hathaway

Anne Hathaway are o figură neobișnuită – ochi mari, buze pline, nas expresiv și piele palidă. Toate aceste trăsături sunt completate armonios de părul său întunecat și voluminos. Bretonul este pur și simplu de prisos.

#15. Chloe Moretz

Actrița poartă rar tunsori cu breton pentru că forma feței nu îi permite acest lucru, cu toate că bretonul asimetric o prinde destul de bine.

#16. Katy Perry

Înainte să se tundă scurt de tot, Katy a încercat o tunsoare cu breton scurt, care, trebuie să recunoaștem, arată stilat și contemporan.

#17. Lady Gaga

Lady Gaga știe să iasă în evidență. Cu breton sau fără, Stefani Joanne Angelina Germanotta (numele real al divei) arată superb.

#18. Jessica Biel

Soția lui Justin Timberlake a ales un breton simplu, uniform, de grosime medie. Chiar și lungimea a fost aleasă perfect – așa încât bretonul să cadă pe linia sprâncenelor.

#19. Taylor Swift

Cântăreața și-a transformat bretonul într-o parte importantă a imaginii și nu a dat greș! Bretonul a devenit una din cărțile sale de vizită.

#20. Emily Ratajkowski

Emily a ales un breton în stil retro, drăguț și practic în același timp. Însă datorită trăsăturilor expresive ale feței, pentru ea nu contează atât de mult stilul ales.

Citește și: Graba strică treaba: 10 vedete care și-au vopsit părul, dar au regretat deja a doua zi!