Cu aceste 11 tunsori sau coafuri fața ta va arăta mai slabă

Femeile recurg la numeroase șiretlicuri care le ajută să arate mai slabe, mai frumoase, mai moderne. Însă nu oricare femeie știe că poate arăta mai slabă, dacă își alege tunsoarea/coafura potrivită. Poate că nu toate, dar cele bolfoșele ar trebui să urmeze aceste sfaturi.

1. Balayage

Datorită șuvițelor verticale de o nuanță mai deschisă, fața este și ea întinsă ușor. Astfel volumul rămâne în păr, nu și pe față.

2. Tunsoarea în scări

Volumul în păr care este obținut cu ajutorul acestei tunsori, face ca fața să fie mai mică. Ceea ce echilibrează înfățișarea și corectează proporțiile.

3. Bretonul

În acest scop vei alege bretonul alungit sau asimetric. Cu ajutorul lui, vei camufla cu succes obrajii și pomeții proeminenți.

4. Bob lung

Este varianta optimă pentru femeile cu fața rotundă. Datorită șuvițelor lungi care cad în jos ovalul feței se întinde, fața părând mai slabă.

5. Coada de cal

Dacă nu-ți place să porți părul desprins, coada de cal te poate avantaja. Varianta ideală va fi s-o faci din păr ondulat, lăsând câteva șuvițe libere în față.

5. Scările pe păr lung

Tunsoarea în scări pe păr lung la fel conferă volum suplimentar în păr și ascunde obrajii care ies din ovalul feței.

6. Cărarea într-o parte

Aceasta schimbă vizual forma feței. Dacă ai fața pătrată, fă-ți mai bine o cărare pe diagonală, de la frunte maximal într-o parte, ajungănd spre mijloc.

7. Buclele „de plajă”

Este vorba despre acele bucle lejere și ușor haotice. O astfel de coafură îți va alungi vizual fața.

8. Coc rebel în partea de jos

Este opusul cozii de cal, dar funcționează la fel de bine. Strângând părul la ceafă, distragi atenția de la rotunjimile feței.

9. Efectul de păr ud

Este o tendință actuală, care are același efect avantajant asupra feței rotunde. Optează totodată și pentru cărarea laterală.

10. Carre texturat

Optează pentru carre cu șuvițe mai lungi în față. Astfel fața se va întinde vizual, iar firele rebele vor masca rotunjimea obrajilor.

11. Asimetria

Te poți limita la bretonul asimetric sau poți opta pentru un carre asimetric. În cel de-al doilea caz, vei reuși să corerctezi orice neproporționalitate a feței.