Corectează-te imediat: 7 cele mai frecvente eșecuri de stil ale femeilor 45+

Există câteva greșeli tipice pentru femeile trecute de 45 de ani. În încercarea de a arăta mai tinere, ele își fac mai mult rău decât bine.

Iată care alegeri vestimentare nu sunt potrivite pentru această vârstă.

1. Blugi rupți

Rupturile exagerate pe blugi au devenit un antitrend chiar și pentru tineri, așa că nu sunt deloc o alegere potrivită. Pe o femeie 45+ o astfel de alegere o lipsește nu doar de simțul gustului, dar și de eleganță, făcând-o să pară ridicolă. Alege o perche de blugi clasici, care să stea bine pe silueta ta.

2. Balerini

Încălțămintea cu talpă plată este o alegere proastă pentru o ținută elegantă. Chiar dacă confortul este o prioritate pentru tine, alege pantofii cu toc mic.

3. Imprimeu supradimensionat

Imprimeul cu elemente de mari dimensiuni adaugă vizual kilograme și oferă un aer provincial. Optează pentru imprimeuri mărunte, așa vei arăta mai suplă și mai tânără.

4. Tricotul subțire

Astfel de haine sunt potrivite pentru mersul în pădure după ciuperci sau grădinărit, într-o garderobă elegantă ele nu-și au locul. Dacă vrei să arăți bine, alege pulovere împletite, cu ornamente sau fără.

5. Teniși

Tenișii combinați cu ținute office nu te fac în niciun caz mai stilată. Din contra, îți accentuează vârsta. Mai bine cumpără-ți o pereche de adidași de culori neutre.

6. Exces de oversize

Hainele voluminoase arată foarte bine după 45 de ani, însă doar în combinație cu cele skinny. Dacă ținuta va fi în întregime oversize vor fi ditruse toate proporționalitățile siluetei feminine.

7. Mini

Maximum ce-ți poți permite în ceea ce privește lungimea fustei/rochiei după 45 de ani este zona genunchilor, posibil deasupra lor, dacă genunchii arată impecabil. Lungimea midi este alegerea optimă.