Coco Chanel: Femeia care nu se machiază are o părere prea bună despre sine!

Puterea machiajului nu trebuie pusă la îndoială. Coco Chanel spunea cu o doză sănătoasă de ironie că o femeie care nu se machiază are o părere prea bună despre sine.

Vrem noi sau nu, machiajul a devenit un adevărat atribut al feminității. Mai ales după 50 de ani, când pielea își pierde farmecul de odinioară. Un make-up bun întotdeauna are efect de întinerire. Iar dacă îți mai schimbi și tunsoarea, efectul este peste așteptări.

Transformări înainte și după stilist

Machiajul întinerește pielea, o face proaspătă, netedă și strălucitoare. Da, machiajul nu va face din tine o altă persoană, dar îți va oferi încredere și stimă de sine!

Nu ai nevoie de operații estetice pentru a te transforma în vedetă. E suficient să-ți schimbi coafura, să alegi accesoriile corect și să aplici un minim de machiaj.

Un machiaj bun echilibrează trăsăturile feței, conferă ochilor expresivitate, iar feței senzualitate. Machiajul îți va sublinia delicatețea și va adăuga energie chipului tău.

Niciodată nu e târziu să te schimbi și să încerci ceva nou. Coafura, machiajul, accesoriile, sprâncenele – toate aceste detalii te pot transforma în totalitate.

Chiar dacă vârsta sau diferite afecțiuni ale tenului își lasă amprenta pe fața ta, întotdeauna poți arăta bine datorită unui machiaj inspirat.

Machiajul nu împrospătează doar pielea, ci și starea de spirit a unei femei. Unii spun că machiajul e o vrăjeală, dar ceea ce contează cu adevărat este că femeile se simt mai frumoase.

Un ten neted și strălucitor dă bine indiferent de vârstă. Important e să nu exagerezi și să nu te arunci în extreme.

Prin urmare, dacă vrei să-ți schimbi înfățișarea ca să arăți mai tânără și mai atrăgătoare, nu te grăbi să te înscrii la plastician, mai bine fă-ți o programare la stilist.

Un machiaj discret nu a făcut niciun rău nimănui. Dimpotrivă, machiajul subliniază eleganța și frumusețea unei femei și întotdeauna este binevenit.

Un machiaj expresiv și o tunsoare bună pot schimba complet chipul unei femei.

Toate femeile vor să arate senzual, iar machiajul oferă acest lucru.

La urma urmei, fiecare femeie este elegantă și grațioasă în felul ei. Dar rafinamentul trebuie evidențiat.

Citește și: Secretele italiencelor: 14 reguli de stil furate de la cea mai stilată națiune!