Coafuri pentru plinuțe: 16 tunsori moderne care îți vor sublinia feminitatea!

Puține femei trecute de 50 de ani se pot lăuda cu o siluetă subțire sau cu absența kilogramelor în plus. Surplusul de greutate se poate acumula în diferite locuri, dar, de regulă, atacă zona taliei, obrajii și ovalul feței. Prin urmare, multe femei plinuțe trecute de 50 de ani sunt în căutarea tunsorii perfecte. Iată 16 modele care îți pot da o mână de ajutor.

Modele de tunsori pentru femei plinuțe

Începe cu tunsorile pentru păr scurt. Coafurile pentru păr scurt sunt practice, stilate, ușor de coafat și întineresc chipul oricărei femei. Astfel de tunsori arată mult mai proaspăt decât tunsorile pentru păr lung și îți vor da mai puține bătăi de cap la coafare. Printre variantele avantajoase se numără tunsorile clasice precum pixie, bob și bob-carre.

Tunsori păr scurt pentru femei plinuțe

Totodată, evită tunsorile ultra scurte, în stil băiețesc, care scot în evidență plinul feței și denaturează proporțiile corpului. Din cauza lor, silueta pare deosebit de mare, iar capul deosebit de mic. Din păcate sau din fericire, astfel de tunsori sunt bune numai pentru femeile subțiri. Coafura ta NU trebuie să fie mai scurtă decât cele din imaginile de mai jos.

Tunsori scurte pentru femei plinuțe

Nici tunsorile cu efect umed nu sunt cea mai bună idee. Ele scot în evidență obrajii, bărbia dublă și îngrelează trăsăturile feței. Sugestia noastră e să renunți la acest stil în favoarea tunsorilor aerate și ușor neglijente, care diluează plinul feței și îți vor da un aer cochet.

Tunsori pentru femei grase

Evită tunsoarea carre. Liniile clare, care se opresc la nivelul bărbiei, mută accentul spre obraji și bărbia dublă. O astfel de coafură nu te avantajează deloc. Femeilor plinuțe li se potrivesc tunsorile stratificate, cu breton asimetric, care diluează și împrospătează imaginea. De exemplu, coafura bob-carre, cu șuvițe tunse inegal.

Tunsori bob pentru femei plinuțe

Tunsorile bob asimetrice pentru păr scurt sunt îndrăznețe și elegante în același timp. O asemenea tunsoare corectează ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai grațios. Mai ales variantele cu breton lung.

Frizuri pentru femei plinuțe

Bretonul drept scoate în evidență lipsa volumului, acoperă prea tare fruntea, făcând fața să pară masivă și greoaie. Prin urmare, îți recomandăm să încerci coafuri cu breton asimetric, care descoperă o parte din frunte, adăugând feței prospețime și rafinament.

Coafuri pentru femei plinuțe

Atunci când îți lași fruntea complet liberă, atragi atenția asupra liniei părului și vârsta devine mult mai evidentă. Mai mult, tunsoarea îți va evidenția ridurile și obrăjorii. Bărbia dublă, fața lată, obrajii generoși – toate aceste detalii vor ieși în evidență mai mult ca niciodată până acum. Prin urmare, dacă ești plinuță, alege o tunsoare care încadrează bine ovalul feței și nici într-un caz nu lăsa toată fruntea descoperită.

Tunsori păr mediu femei plinuțe

Asimetria este cheia către un look romantic, feminin și ademenitor. Dacă vrei să ieși în evidență, fără a arăta deplasat și provocator, fă-ți o tunsoare asimetrică. O astfel de coafură nu va trece niciodată neobservată.

Citește și: Stilul nu depinde de mărime: 12 ținute superbe pentru femei plinuțe 50+