Coafuri pentru păr mediu și scurt: 18 idei de tunsori care întineresc!

Tunsorile scurte nu sunt o noutate în lumea modei, dar sunt o tendință absolută a sezonului care urmează. Coafurile pentru păr mediu și scurt sunt stilate, practice, ușor de coafat și întineresc vizual orice femeie. Astfel de tunsori arată mult mai proaspăt decât tunsorile clasice pentru păr lung și îți vor da mai puține bătăi de cap la coafare.

În plus, an an acestea devin tot mai populare în rândul femeilor de toate vârstele, dar în special în rândul celor trecute de 40 de ani. Tunsorile pentru păr scurt sunt foarte versatile, deci poți găsi modele potrivite pentru orice formă a feței. Însă există câteva modele care vor face furori în sezonul care urmează și se vor descurca de minune cu împrospătarea chipului tău.

Tunsori bob asimetric scurt

Coafurile bob asimetrice pentru păr scurt arată îndrăzneț și elegant în același timp. O asemenea tunsoare corectează armonios ovalul feței, maschează imperfecțiunile tenului, adaugă volum părului și îți va face chipul mai luminos.

Un bob elegant, reliefat, completat de asimetrie este potrivit atât pentru firele groase, cât și pentru cele subțiri. Mai mult decât atât, o astfel de tunsoare poate fi asociată cu orice ținută și arată impecabil chiar și după 50 de ani, diluând subtil ridurile și alte amprente ale bătrâneții.

Tunsoare bob asimetric cu breton

Tunsoarea bob rămâne în tendințe deja al câtelea an la rând. Totul se datorează caracterului său practic, comod și versatil. Această tunsoare nu numai că arată elegant și îndrăzneț, dar este și ușor de coafat, ține bine volumul, adaugă expresivitate imaginii tale și îți împrospătează atât chipul, cât și spiritul. Și în pofida aparențelor, o astfel de tunsoare rămâne delicată și feminină.

Citește și: Părul își pierde repede volumul? 25 modele de tunsori cu volum, care te vor scoate din impas!

Tunsori bob lung drept

O altă coafură actuală în acest sezon este tunsoarea bob alungit. O asemenea aranjare a părului îți va adăuga bile albe la capitolul tinerețe, eleganță și atractivitate.

Tunsoarea este un pic mai picantă decât bobul clasic, dar în același timp îți poate da un aer matur și sever. Prin urmare, se potrivește atât pentru ocazii de zi cu zi, cât și pentru birou. Totul depinde de modul de coafare și variațiile pe care le alegi. Tunsoare este versatilă, deci o poți adapta lejer la diverse ținute.

Citește și: Alege o tunsoare care te va ajuta să te evidențiezi din mulțime

Tunsori bob lung 2021

Nu e neapărat să porți versiunea clasică a acestei tunsori. Un bob lung îți oferă posibilitatea să experimentezi cu stiluri neglijente sau mai puțin formale, adăugând prospețime și profunzime aspectului tău. Coafura arată la fel de îndrăzneț și inspirat atât cu breton, cât și fără. Nu ezita să experimentezi.

Citește și: Păr mediu și scurt: 10 modele de tunsori pentru femei 50+

Tunsori în scări păr mediu 2021

Coafurile stratificate adaugă volum părului tău și contribuie la întinerirea aspectului. Cu o asemenea tunsoare, părul tău va căpăta o nouă viață, iar chipul va deveni mai luminos și mai expresiv. Tunsorile în scări sunt universale, elegante, ușor de coafat, creând un look spectaculos și degajat. O astfel de coafură arată proaspăt, contemporan și deosebit de natural.

Citește și: Coafuri care întineresc: 5 tunsori sratificate pentru femei trecute de 50 de ani!