Coafura perfectă la 50 de ani: Iată cum o alegi pentru a fi încântătoare!

Frumusețea degajată, naturală și elegantă a femeilor cu vârsta cuprinsă între 50 și 60 de ani inspiră mulți designeri și stiliști. Doamnele rămân atractive, în ciuda schimbărilor legate de vârstă și a părului gri. În această selecție găsești tunsori elegante, interesante și potrivite pentru femeile de vârsta a doua.

Tunsori scurte 

Tunsoarea pixie arată vesel și jucăuș la femeile de peste 50 de ani. Cu o nuanță de platină, această coafură primește un accent luminos suplimentar, care va cuceri pe oricine. O aranjare simplă va permite să îți schimbi imaginea, creând un aspect diferit la fiecare ieșire.

Pe lângă aranjarea ușoară, tunsoarea scurtă permite părului să se mențină sănătos și îngrijit.

Tunsori de lungime medie

Lungimea medie permite femeilor cu vârsta cuprinsă între 50 și 60 de ani să aleagă diverse opțiuni de aranjare și coafare. De exemplu, o tunsoare Carre accentuează perfect frumusețea grațioasă a unei doamne. Cu ajutorul unor bucle ușor ondulate, femeile obțin nu numai o imagine la modă, dar și un efect de întinerire al aspectului.

Tunsorile de lungime medie permit femeilor de vârsta a doua să ascundă unele imperfecțiuni sau schimbări legate de vârstă. Fie că optezi pentru culoarea naturală de gri sau pentru o nuanță la modă, asigură-te că ești pe mâini bune și ții cont de recomandările unui adevărat profesionist.

Tunsori lungi

În ciuda faptului că, după 50 de ani, părul  își pierde deja aspectul și farmecul de altă dată, unele doamne preferă să își păstreze lungimea. Va trebui să depui multe eforturi și să restabilești structura părului. De asemenea, este necesar să ai grijă în mod constant de scurtarea vârfurilor și să îndepărtezi capetele deteriorate. Cu o îngrijire corespunzătoare, părul tău poate deveni din nou sănătos și frumos!