Coada de cal: 5 coafuri pe care să le evite femeile după 45 de ani

Frumusețea este subiectivă, cu asta vor fi de acord toți. Există totuși unele reguli general aplicabile pe care trebuie să le urmeze orice femeie, dacă își dorește armonie în înfățișarea sa și vrea să fie la modă.

Totuși, nu orice recomandare de la orice așa-zis beauty blogger este bazată pe experiență, cunoștințe și gust, de aceea ar fi bine să ne informăm din mai multe surse atunci când vrem să ne alegem tunsoarea sau coafura potrivită.

De exemplu, unele surse spun că femeilor de vârstă mijlocie li se potrivește tunsoarea în scări. Noi suntem de părere că trebuie să fii foarte atentă cu această tunsoare, întrucât ea poate accentua schimbările vârstei.

Totodată, dacă ești posesoarea unui păr lung, evită să porți cosiță. Această coafură îmbătrânește vizual și te asociază cu femeile provinciale. Încearcă un nou tip de aranjare, mai modern.

Atenție maximă și în privința cozii de cal. Poți apela la această coafură doar când faci sport sau unele treburi casnice. Aceasta este aranjarea specifică școlărițelor, pe femeile mature nu le avantajează.

Dacă vrei să arăți bine, stilat și la modă, alege tunsoarea bob sau carre, precum și orice combinație dintre ele. Aceste tunsori arată bine atât cu breton, cât și fără, în scări sau fără. Mai puțin recomandat este bretonul filat, care descoperă prea mult fruntea și în același timp și ridurile.

În ceea ce privește femeile plinuțe – a se renunța la cocul foarte ridicat. Această coafură pune accentul pe obrajii plini și bărbia dublă. Varianta cu bucle strânse în spatele gâtului este mult mai potrivită.

Pentru ca femeia să nu facă alegeri greșite, ea trebuie vizual să analizeze coafurile femeilor cu care se aseamănă. În internet există milioane de fotografii cu celebrități care își schimbă frecvent coafurile, culoarea părului și tunsorile, este important să o găsești pe cea cu care te asemeni cel mai mult.

Nu te teme să te inspiri de la ele, dar și să consulți opinia hairstiliștilor.