Cine arată mai bine? Două prietene 50+ au demonstrat tuturor că niciodată nu-i târziu să arăți stilat și atrăgător

Două prietene au acceptat provocarea de a-și pune gustul și simțul estetic la încercare pentru a afla cine se descurcă mai bine în materie de modă și stil. Scopul acestui challenge era să încerce aceleași ținute, dar fiecare cu propria abordare, pentru a demonstra într-un final că o femeie poate să arate tânăr, stilat și atrăgător, chiar și după 50 de ani.

Rochii de vara pentru femei de 50 ani

Aceeași rochie poate fi folosită pentru crearea a două look-uri complet diferite, în special vara. Dacă nu te sfiezi să-ți etalezi picioarele goale, o rochie de vară va fi mai mult decât suficientă pentru un look stilat și atrăgător, însă dacă stai la dubii în acest sens, îmbracă pantaloni capri de vară, din țesătură de bumbac, care îți va ascunde picioarele, fără a pierde din eleganță.

Citește și: Cum să arăți la modă la 50 de ani: stil casual în viața de zi cu zi

Blugi pentru femei de 50 de ani

O simplă pereche de blugi de un ton neutru poate fi folosită pentru a crea o mare varietate de look-uri. Desigur, vara e cel mai bine să combini blugii cu un top cu umeri deschiși, dar nu toate doamnele au suficient curaj pentru a face acest pas. Astfel, una din eroinele noastre a ales un pulover subțire cu mâneci lungi, iar alta și-a ales o bluziță cu umeri deschiși. Apropo, și pantofii acestora diferă.

Citește și: Vrei să fii la modă și la 50 de ani? Acest articol este pentru tine!

Ținute pentru femei de 50 de ani

Cromatica joacă un rol esențial în look-ul unei femei. Din câte vezi, femeile pot să fie de aceeași statură, să aibă aceeași greutate, aceiași parametri ai corpului, aceeași vârstă, să fie îmbrăcate în aceleași lucruri, dar să arate complet diferit. Judecând după tenul feței și tonul acestora, era mai bine dacă doamnele făceau un schimb de hanorace ca să arate mai armonios. Dar tu ce culoare ai alege?

Citește și: Arată elegant: 5 moduri de a arăta spectaculos și tânăr după 50 de ani

Costum de damă cu pantaloni sau rochii de vară?

Același imprimeu arată complet diferit pe o doamnă în costum cu pantaloni și una în rochie. Care ținută e mai bună? Indiferent de răspuns, noi credem că contează să te simți bine și nu există o alegere mai bună decât alta, atâta timp cât te simți confortabil și tonurile sunt potrivite armonios, într-un stil liniștit, binevoitor, de vară.

Garderoba unei femei de 50 de ani

Aceeași bluză poate arăta complet diferit chiar și pe una și aceeași femeie, deoarece partea inferioară a ținutei influențează întreaga imagine. Tonul monocrom al doamnei din stânga arată foarte feminin și se potrivește cu trăsăturile sale delicate, în timp ce doamna din dreapta a decis să se joace cu contrastele pentru un look ceva mai proaspăt.

Citește și: Vei arăta mai tânără după 50 de ani. Renunță la aceste 4 chestii, care îmbătrânesc!

Rochie de vară lungă sau cardigan subțire de damă?

Hainele de vară pot și trebuie să fie ușoare, astfel încât o femeie să se simtă liberă și frumoasă. Ambele ținute sunt atrăgătoare și potrivite unei femei trecute de 50 de ani, dar aceeași culoare are un efect mult mai răsunător în contrast cu pantaloni albi.

Fuste elegante pentru femei de peste 50 ani

Aceeași fustă de vară din satin creează un efect diferit cu topuri diferite, în dependență dacă umerii sunt închiși sau deschiși. O fustă maro din satin cu buline albe arată drăguț cu un tricou alb strâns în jurul taliei, dar poți să optezi și pentru un maiou cu umerii goi, care arată stilat și feminin.

Citește și: Două prietene cu forme diferite au îmbrăcat aceleași ținute și au demonstrat că stilul nu depinde de mărime!