Cele mai potrivite tunsori pentru femeile 60+. Iată secretul lor!

Frumusețea după 60 de ani nu este despre întinerire, este despre starea de bine, de împăcare cu sine și cu vârsta, este despre a ști cine ești și care e stilul care te definește.

Asta însă nu înseamnă că după 60 de ani nu avem voie să facem o schimbare de look, ba e chiar recomandat. Dacă vrei o schimbare pentru aspectul tău, vezi sugestiile de mai jos.

Pixie (varianta 1)

Această doamnă este deținătoarea unui păr bogat, cu mult volum, așa că tunsoarea pixie o avantajează foarte mult. Asta însă nu înseamnă că femeile cu fir subțire vor arăta mai rău.

Pixie (varianta 2)

Această fotografie demonstrează că tunsoarea pixie nu are nimic împotriva vârstei. Ea poate fi potrivită atât pentru o bunicuță, cât și pentru nepoțica ei. Atenție mare însă și la nuanța părului, ea la fel trebuie să fie una modernă!

Pixie (Varianta 3)

Aceasta este o variantă puțin mai scurtă, dar la fel de stilată și modernă. După cum vezi, părul cărunt este acum actual, așa că pune-l în valoare nu încerca să-l acoperi.

Pixie (varianta 4)

Aici se observă elemente ale tunsorii masculine (marginile scurtate cu mașina de tuns). Acest aspect însă nu știrbește din feminitate, ba din contra, oferă un plus de modernitate și stil.

Carre

Este o tunsoare clasică și elegantă, tehnica de vospire însă o face să arate mai stilat și mai modern. Carre se potrivește foarte bine femeilor cu forma feței rotundă sau pătrată, cu păr subțire și lipsit de volum.

Tunsoare în scări

Părul mediu este mijlocul de aur pentru multe femei trecute de 60 de ani. Este vârsta la care părul lung aproape că nu mai avantajează (părul devine mai rar și lipsit de vitalitate), așa că dacă nu vrei să porți o tunsoare pixie, tunsoarea în scări pe păr mediu este varianta ideală.