Cele mai noi tendințe în manichiură: Iată ce unghii se poartă în acest sezon!

O manichiură îngrijită este unul dintre primele semne ale eleganței și feminității. Dar pentru a fi elegantă, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Astăzi sunt la modă combinațiile dintre clasic și avangardist. Iată 3 tendințe care te vor face stilată.

Modele de unghii cu stropi

Manichiura cu stropi se face ușor și nu implică multă îndemânare. În schimb, rezultatul este spectaculos. Mai întâi se aplică culoarea de bază, de regulă, un ton mat sau perlat. Apoi se introduce un pai în sticla de ojă pe care o vei folosi pentru stropi. Apoi sufli în pai pentru a împrăștia stropii la discreția ta. Un astfel de finisaj arată original și poate deveni un accent interesant care îți va transforma ținuta.

Modele de unghii 3D

Aici poate fi inclus și stilul de mai sus. Unghiile 3D sunt un stil de manichiură cu aplicații spectaculoase, care depășesc ca volum aplicațiile tradiționale. Arta 3D îți oferă multă libertate în crearea modelelor și îți transformă unghiile într-un adevărat artificiu tehnic. Uită de inele sau brățări supradimensionate, acum ai la dispoziție manichiura.

Modele de unghii futuriste

Manichiura este un domeniu care se reinventează în continuu și în fiecare an apar noi și noi creații care mai de care mai interesante. În ultimul timp, sunt la modă modelele de unghii personalizate, cu aspect futurist. Așa ca a venit momentul să dai frâu liber imaginației tale și să realizezi o manichiura în vogă, care să te reprezinte.

Manichiura a devenit sinonim cu feminitatea și fiecare femeie care ține la imaginea ei, încearcă să-și facă o manichiură cât mai frumoasă. Dar frumusețea e costisitoare.

O manichiură bună costă de la 50 până la 100 de lei. Și nu orice femeie își poate permite să-și schimbe acoperirea la fiecare 2-3 săptămâni. În acest caz, doar un design inteligent te poate salva. În articolul de mai jos vei descoperi 5 stiluri de nail art, care arată bine chiar și după ce unghiile cresc.

Citește și: 5 stiluri de manichiură care arată bine chiar și după ce unghiile cresc!