Cele mai moderne tunsori, care accentuează frumusețea feminină și se potrivesc oricui

Nu există atât de multe tunsori universale, de regulă unele sunt mai mult sau mai puțin potrivite. Din fericire există câteva, care pot arăta diferit în cazul fiecărei femei, dar care le avantajează la fel de mult pe toate.

Carre

Această tunsoare nu are limite de vârstă, se încadrează în orice stil și este actualmente una dintre cele mai populare. Milioane de fete și femei s-au îndrăgostit de ea și arată astfel elegant, romantic, modern și feminin.

Avantajele acestei tunsori: se aranjează ușor, există mai multe variante de realizare, se potrivește pentru orice tip de păr, mai mult volum.

Bretonul în cazul tunsorii carre ajută la corectarea unor trăsături ale feței, împrospătarea înfățișării și la întinerirea vizuală. În cazul carre-ului alungit, se potrivește foarte bine bretonul alungit de tip cortină.

Părul mediu

Dacă nu ești adepta părului scurt și nici prea lung, atunci lungimea medie este alegerea potrivită. Părul până în zona umerilor este o alegere optimă pentru orice vârstă și oferă o gamă largă de alegeri în privința aranjării: bucle, cocuri, cozi.

O tunsoare modernă până la umeri va arăta armonios cu orice tip de păr, fie el creț, drept, subțire, gros, voluminos sau nu prea.

În ultimul caz, poți adăuga volum cu ajutorul tunsorii în scări.

Șuvițe în față și breton-cortină

Acest tip de breton alungit a devenit foarte popular în acest sezon. Avantajează practic pe oricine, corectează ovalul feței și nu este o schimbare foarte radicală ca în cazul bretonului drept, de exemplu.

Vârfurile dese în semicerc

Femeilor cu păr lung li se recomandă să opteze pentru tăierea capetelor în formă rotunjită, fără prea multă filare.

Este foarte important ca linia tăieturii să fie la fel de deasă ca mai sus. Astfel părul va părea mult mai îngrijit și mai sănătos.