Cele mai frumoase modele de unghii la modă în 2021-2022: imagini, tendințe, design!

Mâinile îngrijite și unghiile frumoase sunt atributul fiecărei femei care ține la imaginea ei. Dar pentru a-i fermeca pe cei din jur, nu-i destul să ai unghii îngrijite, mai trebuie să știi care sunt tendințele modei în materie de manichiură. Aici te ajutăm noi. Iată 20 de modele de unghii care sunt stilate, frumoase și îți vor sublinia rafinamentul în sezonul care urmează.

Modele unghii verde închis 2021-2022

Toamna sunt la modă culorile pământii. Culoarea verde arată minunat pe unghii lungi, cu acoperire lucioasă. Da, este un design pretențios, în schimb arată elegant și armonios. Chiar nu e cazul când verdele este obositor, stringent sau bolnăvicios. Nuanța este mai degrabă calmă decât vibrantă.

Menta și măslina sunt două nuanțe pastelate clasice, care arată întotdeauna delicat, proaspăt și expresiv, mai ales când sunt completate cu glitter și sclipici.

Modele unghii verzi mate 2021-2022

Unghiile mate sunt mai elegante decât cele cu finisaj lucios. Verdele cu finisaj mat arată nobil și îți va da un aer aristocratic și misterios. O astfel de manichiură e creată pentru femeile manierate, sigure de sine și de frumusețea lor. Pentru un plus de expresivitate, acoperirea mată poate fi diluată cu sclipici, pietricele și alte reflexe strălucitoare.

Modele unghii roșii 2021-2022

Ademenitoare, elegante și nițel extravagante – unghiile roșii adaugă farmec și atractivitate oricărei femei. Culoarea roșie are o aureolă magică, enigmatică, ispititoare, asociată cu feminitatea și pasiunea. Cu o astfel de nuanță a unghiilor vei fi întotdeauna în centrul atenției.

Modele unghii roz deschis 2021-2022

Femeile sunt sensibile și delicate prin natura lor. În consecință, tonurile delicate se bucură de mare popularitate în rândul femeilor din toată lumea. În special tonurile roz și culoarea piersicii, care sunt feminine, grațioase și neagasante.

Rozul va adăuga unghiilor tale un pic de blândețe și delicatețe firească, care ne lipsește atât de mult în ziua de azi. Pe de altă parte, ca manichiura să nu arate mult prea infantilă, ea poate fi diluată cu nuanțe întunecate, cu sclipici sau cu diferite modele.

Modele unghii french 2021-2022

După cum bine știi, french-ul contemporan nu mai e doar un vârf alb și o culoare neutră a unghiilor, ci poate lua orice formă și culoare, în dependență de preferințele tale.

În locul modelelor clasice apar noi și noi variante, populare în rândul femeilor de toate vârstele. Până și forma clasică a manichiurii franțuzești cunoaște variații. Avem french inversat (cu dunga la bază), french cu dunga ruptă, french cu diferite aplicații și modele geometrice sofisticate.

Modele de unghii cu flori 2021-2022

De regulă, pentru a-și sublinia individualitatea și a face unghiile mai expresive, femeile folosesc modele cu frunze, flori, inimioare, fructe, fluturași, carouri etc. Motivele florale și vegetale sunt întotdeauna binevenite, deoarece se asociază perfect cu tonalitatea delicată a unghiilor și subliniază natura gingașă a unei femei.

Modele unghii toamna 2021

Tendințele contemporane ale modei își îndreaptă tot mai des privirea spre terenul minimalismului și al aristocrației, care e cea mai simplă cale de a arăta elegant, feminin și scump, în același timp. Prin urmare, chiar nu e nevoie să te complici. Un ton nud, completat cu un accent metalic elegant (o dungă orizontală, verticală sau diagonală) sunt mai mult decât suficiente pentru a obține efectul dorit.

Citește și: Sunt frumoase și ușor de întreținut: 12 coafuri care dau VOLUM părului subțire!