Cele mai actuale tunsori pentru acest sezon: 10 Idei nemaipomenite!

O tunsoare bine aleasă este cheia unui aspect impecabil al oricărei femei. Este foarte important să alegi o nouă coafură în conformitate cu ultimele tendințe de modă, dar și potrivită vârstei.

Bineînțeles, pentru diferite categorii de vârstă există diferite tipuri de tunsori care pot sublinia toate avantajele și ascunde imperfecțiunile apărute odată cu trecerea anilor.

Ultimele tendințe în materie de coafură dictează tunsori scurte și stilate pentru femeile de 40-50 de ani.

Pixie

Una dintre cele mai reușite tunsori pentru acest sezon este Pixie. Datorită structurii stratificate, aceasta este capabilă să facă părul vizual mai dens și mai puternic, ceea ce uneori este foarte necesar la vârsta trecută de 40 de ani. În plus, șuvițele scurte și jucăușe vor întineri aspectul fiecărei fashioniste ce va alege această tunsoare.

Cascadă

Cascada este o tunsoare foarte versatilă, care se potrivește femeilor de orice vârstă și cu orice tip de înfățișare. În același timp, o astfel de coafură va deveni o adevărată salvare pentru doamnele cu forme generoase, deaorece datorită tranziției line ale șuvițelor, aceasta creează efectul unui gât mai rafinat și grațios.

Bob-ul graduat

Tunsoarea Bob este la modă de mulți ani la rând, iar în sezonul de vară această tendință este ca niciodată actuală. Totuși, în locul versiunii clasice ale acestei coafuri, ar trebui să acorzi atenție șuvițelor graduate. Datorită ușurinței sale, Bob-ul le oferă femeilor de 40-50 de ani prospețime și tinerețe în plus.

Carre scurt cu breton

Multe doamne care ajung la vârsta de 40-50 de ani doresc să arate mai elegant și mai delicat. Pentru astfel de femei va fi potrivită tunsoarea Carre. În acest sezon, această coafură poate fi completată cu un breton laconic. În general, coafura va fi destul de elegantă și în același timp jucăușă.

Atunci când decizi să îți schimbi imaginea cu ceva nou și extraordinar, cu siguranță ar trebui să începi cu tunsoarea. La urma urmei, după cum știi, o coafură bine aleasă este deja 50% din succesul unui look reușit!