Cea mai stilată tunsoare: 12 modele de tunsori pixie pentru femei 50+

Tunsorile scurte nu sunt o noutate în lumea modei, dar sunt o tendință absolută a ultimilor ani. Coafurile pentru păr scurt sunt stilate, practice, ușor de coafat și întineresc vizual chipul oricărei femei.

Astfel de tunsori arată mult mai proaspăt decât tunsorile clasice pentru păr mediu și lung și îți vor da mai puține bătăi de cap la coafare. Iar cea mai stilată dintre tunsorile scurte, tunsoarea tunsorilor, dacă vrei, este coafura pixie. Iată 12 modele de tunsori pixie care îți vor împrospăta imaginea după 50 de ani!

Tunsori pixie păr scurt 2021

Coafura pixie este practică, comodă, versatilă, ușor de coafat și e numai bună pentru femeile cu trăsături expresive ale feței, care vor să arate îndrăzneț, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

În același timp, tunsoarea pixie este o adevărată comoară pentru doamnele cu păr subțire și rar, deoarece adaugă volum pe creștet și la rădăcini. Iar bretonul asimetric va adăuga îndrăzneală și delicatețe chipului tău, diluând aspectul băiețesc al tunsorii.

Tunsori pixie pentru păr rar

În acest sezon sunt la modă variantele cu tâmple rase. Frizura e binevenită dacă ai fața ovală și vrei să adaugi un pic de îndrăzneală și rafinament imaginii tale. Unele femei consideră această tunsoare prea vulgară, dar se înșală amarnic. În ultimii ani, pixie a devenit aproape sinonim cu rafinamentul și feminitatea.

Tâmplele rase, tranzițiile netede și volumul pe creștet – toate acestea fac din pixie o tunsoare perfectă pentru femei cu păr subțire și rar, care vor să fie stilate și cochete. Iar ca tunsoarea să nu arate prea băiețesc, strictețea ei poate fi diluată cu ajutorul bretonului.

Tunsori pixie păr ondulat

Pixie arată grozav atât pe femei tinere, cât și pe femei în vârstă, atât cu ținute de birou, cât și cu ținute de seară, atât pe blonde, cât și pe brunete, atât cu păr drept, cât și cu păr ondulat. Iar cât de bine arată pe femeile cu păr cărunt. Tunsoarea întinerește, nivelează conturul feței, adaugă expresivitate acesteia și e potrivită pentru orice formă a capului.

Pixie va adăuga prospețime și dârzenie chipului tău, dar fără să-ți știrbească din eleganță și feminitate. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei. Dar îți recomandăm să atragi atenția la varianta cu breton filat.

Tunsori pixie cu volum

Părul lung necesită mult timp pentru îngrijire și coafare, iar în condițiile ritmului accelerat al vieții contemporane, tot mai multe femei renunță la tunsorile pentru păr lung în favoarea coafurilor scurte, cu volum, care adaugă prospețime imaginii lor.

Șuvițele de păr tunse inegal sunt o modalitate excelentă de a adăuga volum coafurii și a crea impresia unui păr mai dens, cu mai mult volum. Volumul pe creștet și la rădăcini, bretonul alungit, tranzițiile netede – toate acestea fac din pixie o tunsoare etalon după 50 de ani.

Citește și: Nu e vorba de bani: 14 trucuri vestimentare care pot transforma o ținută obișnuită, într-una spectaculoasă!